08 Nisan 2026 Çarşamba

GARAJ MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

İlçelere hizmet veren garajın satılması yeni yapılan ilçe garajının ise şehir merkezine uzak olması ve ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle seyyar olarak sokak aralarında hizmet veren Genç - Bingöl minibüsçüleri, hem kendilerinin hem de vatandaşın mağdur olduğunu ifade etti.

22 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ 11:14
0
1452
0
AA aa
GARAJ MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

Bingöl'de eski ilçeler garajının satılmasının ardından yaşanan sıkıntılar bitmek bilmiyor. 7'den 70'e herkesin mağdur durumda olduğunu belirten minibüsçüler ise bir an önce çözüm bulunması için çağrıda bulundu. Aşağı Çarşı mevkiindeki yeni yerine taşınan ilçe garajının şehir merkezine uzak olması ve ulaşımında sıkıntı yaşanması nedeniyle hem kendilerinin hem de vatandaşların büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade eden yazıhaneciler, “aşağı çarşıya gitmek için mutlak suretle taksiye binmek gerekiyor. Taksi in bin fiyatları 80 TL birde Genç'e gitmek için 40 TL ödeme var. Bizlerde oraya git gel de büyük sıkıntılar yaşıyoruz o yüzden sokak aralarında millete hizmet vermeye devam ediyoruz. Hem bizler hem vatandaş bu çileyi çekmek zorunda değil. Bir an önce çözüm bulunması çağrısında bulunuyoruz.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.04.2026
18:09
146 PROJE MASAYA YATIRILDI
146 PROJE MASAYA YATIRILDI
Bingöl'de 2026 yılı kamu yatırımlarının değerlendirildiği İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda kurumlar arası eşgüdüm vurgusu öne çıktı. Vali Cahit Çelik, tıkanan noktalarda hızlı karar ve sahada uyumlu çalışma çağrısı yaptı.
07.04.2026
18:03
BİNGÖL İÇİN ZİRAİ DON UYARISI
BİNGÖL İÇİN ZİRAİ DON UYARISI
8 Nisan Çarşamba akşamından 12 Nisan Pazar sabahına kadar zirai don beklendiğini duyurdu. Yetkililer, özellikle yüksek kesimlerde kuvvetli don riskine karşı üreticileri tedbirli olmaya çağırdı.
06.04.2026
14:04
İÇİŞLER BAKANI ÇİFTÇİ BASIN KARTI PASAPORT VE EHLİYET GİBİ GEÇERLİ
İÇİŞLER BAKANI ÇİFTÇİ BASIN KARTI PASAPORT VE EHLİYET GİBİ GEÇERLİ
İçişleri Bakanlığı, basın kartlarının resmi kimlik belgesi statüsünde kullanılacağını duyurdu. Yeni düzenleme kapsamında, basın kartını ibraz eden gazetecilerden sahada ek kimlik talep edilmeyecek.
06.04.2026
13:51
MURAT NEHRİ SON YAĞIŞLARLA BİRLİKTE ÇOŞTU
MURAT NEHRİ SON YAĞIŞLARLA BİRLİKTE ÇOŞTU
karların erimeye başlaması ve devam eden yağışlarla birlikte ilçe sınırlarından geçen Murat Nehri'nde debi yükseldi. Tarihi köprüyle birlikte oluşan eşsiz manzara havadan görüntülendi.
06.04.2026
13:43
193 MİLYONLUK YOL YİNE ÇÖKTÜ
193 MİLYONLUK YOL YİNE ÇÖKTÜ
Bingöl-Yamaç grup köy yolunda heyelan riskine karşın 400 metrelik kısımda fore kazıklar çakıldı, 6 Bin ton demir kullanıldı ama yine de çare olmadı
06.04.2026
13:38
GENÇ İLÇE JANDARMA PERSONELİ ÜSTEĞMEN MURAT ALGÜL TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
GENÇ İLÇE JANDARMA PERSONELİ ÜSTEĞMEN MURAT ALGÜL TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU
Diyarbakır'da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası'na damga vuran Genç İlçe Jandarma Komutanlığı Personeli Üsteğmen Murat Algül, altın madalya kazanarak Türkiye Şampiyonu oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın