15 Eylül 2025 Pazartesi

GARAJ MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

İlçelere hizmet veren garajın satılması yeni yapılan ilçe garajının ise şehir merkezine uzak olması ve ulaşımda yaşanan sıkıntılar nedeniyle seyyar olarak sokak aralarında hizmet veren Genç - Bingöl minibüsçüleri, hem kendilerinin hem de vatandaşın mağdur olduğunu ifade etti.

22 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ 11:14
0
1229
0
AA aa
GARAJ MAĞDURİYETİ DEVAM EDİYOR

Bingöl'de eski ilçeler garajının satılmasının ardından yaşanan sıkıntılar bitmek bilmiyor. 7'den 70'e herkesin mağdur durumda olduğunu belirten minibüsçüler ise bir an önce çözüm bulunması için çağrıda bulundu. Aşağı Çarşı mevkiindeki yeni yerine taşınan ilçe garajının şehir merkezine uzak olması ve ulaşımında sıkıntı yaşanması nedeniyle hem kendilerinin hem de vatandaşların büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade eden yazıhaneciler, “aşağı çarşıya gitmek için mutlak suretle taksiye binmek gerekiyor. Taksi in bin fiyatları 80 TL birde Genç'e gitmek için 40 TL ödeme var. Bizlerde oraya git gel de büyük sıkıntılar yaşıyoruz o yüzden sokak aralarında millete hizmet vermeye devam ediyoruz. Hem bizler hem vatandaş bu çileyi çekmek zorunda değil. Bir an önce çözüm bulunması çağrısında bulunuyoruz.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
13.09.2025
14:27
SEYFAN-DER GENÇ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
SEYFAN-DER GENÇ İLÇE TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI
Genç ilçesinde Seyfan Derneği ilçe temsilciliği düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, STK'lar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
12.09.2025
17:44
HÜDA PAR GAZZE İÇİN DUA PROGRAMI DÜZENLEDİ
HÜDA PAR GAZZE İÇİN DUA PROGRAMI DÜZENLEDİ
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
17:40
ZIKTE SÜRKAP`TA ATALAY DÖNEMİ
ZIKTE SÜRKAP'TA ATALAY DÖNEMİ
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
11.09.2025
14:08
GİBS DER ÖGRENCİLERE KIRTASİYE DESTEGİ SAĞLADI
GİBS DER ÖGRENCİLERE KIRTASİYE DESTEGİ SAĞLADI
Genç İçin Bir Saat Derneği, Öğrencilere Kırtasiye Desteği Sağladı
11.09.2025
12:42
TÜRKİYE`DE KURAKLIK HARİTASI BİNGÖL
TÜRKİYE'DE KURAKLIK HARİTASI BİNGÖL
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
11.09.2025
12:37
SON BİR AYDA 230 BAŞVURU
SON BİR AYDA 230 BAŞVURU
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın