09 Mayıs 2025 Cuma

GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Gazi ve Şehit ailelerini ziyaret etti. Güzel, 'Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak az. Onların sayesinde vatan topraklarında huzurlu bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz'

28 EKİM 2023 CUMARTESİ 17:57
1
1771
0
AA aa
GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET

İlçeye atandığı günden bu yana vatandaşlarla hemhal olup sorun ve talepler ile yakından ilgilenen Kaymakam Muhammet Güzel, bir yandan hane ve esnaf ziyaretleri yapıyor, bir yandan ise şehit ve gazi ailelerine misafir oluyor. Her daim şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduğunu belirten Genç Kaymakamı Muhammet Güzel: "Tarih boyunca zor şartlara rağmen zaferler elde eden milletimizin, sahip olduğu vatan sevgisi ve istiklal ruhu tüm dünyaya örnek olmuştur. Milletimizin kazandığı büyük zaferlerin temelinde canlarını hiç çekinmeden feda eden şehitlerimiz ile gazilerimiz yer almaktadır. Şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Onların sayesinde vatan topraklarında huzurlu bir şekilde yaşamaya devam ediyoruz. Allah şehitlerimizin mekânlarını cennet etsin, gazilerimize de sonsuza kadar minnettarız” dedi.

 Maddi destekten çok manevi desteğe ihtiyaç duyduklarını dile getiren gaziler ve şehit aileleri gerçekleşen ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını ifade edip Kaymakam Güzel'e ve beraberindekilere teşekkür etti.

Kaymakam Güzel'e ziyaretlerde Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Gün, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Deniz Işılar, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mecit Elüstü ve Genç Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Cihan Aran eşlik etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın