20 Nisan 2024 Cumartesi

GENÇ, ARİF ANDİÇ'SİZ OLMAZ

Genç ilçesinde 20 yıl boyunca aktif siyasetin içerisinde yer alan ve Bingöl siyasetinde adeta bir ekol olan İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç, önümüzdeki dönem yapılacak seçimlerde siyasetin her hangi bir kademesinde yer almayacağını söyledi. Siyasette yeni yüzlere de fırsat tanınması gerektiğini ifade eden Andiç, halkına minnettar olduğunu da söyledi.

07 ARALIK 2018 CUMA 17:39
4
3865
0
AA aa
GENÇ, ARİF ANDİÇ`SİZ OLMAZ

4 dönem il genel meclis üyeliği yapan ender siyasetçilerden olarak Bingöl siyasi tarihine altın harfler ile ismi kazılan, kişiliği ve azmi ile taraflı tarafsız tüm kesimlerin sevgisini ve takdirini toplayan İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç, önümüzdeki dönem yapılacak seçimlerde siyasetin her hangi bir kademesinde yer alamayacağını söyledi. Siyasette artık yeni yüzlere fırsat verilmesi gerektiğine inandığı için böylesi bir kararı aldığını belirten Andiç, aktif siyaseti bırakıp parti çalışmalarına dışarıdan destek sunacağını söyledi.

 “HALKIMA MİNNETTARIM”

 1995-98 yılları arasında Doğru Yol Partisi yönetiminde yer alarak aktif siyasetin içerisine girdiğini anımsatan Andiç, siyasi ve gündelik yaşamına ilişkin şu bilgileri aktardı. “Doğru Yol Partisi yönetimindeyken 1999 yılında yapılan yerel seçimlerde parti yönetiminden istifa edip İl Genel Meclis üyesi adayı olarak 2003 yılına kadar bu görevi yerine getirdim. Yine bu görevleri yerine getirirken aynı yıllar içerisinde o dönem amatörde olan Genç Murat Spor'a kulüp başkanı oldum ve takımımızı amatör ligden 3'üncü lig'e çıkartmayı başardık. Tam 7 yıl boyunca 3'üncü Lig'de olan takımızın yönetim kurulu başkanı olarak görevimi sürdürdüm. Akabinde 2003 yılında geçtiğim AK Parti'den 2004 yerel seçimlerinde il Genel Meclis Üyesi olarak seçildim ve bu görevi 2004-2018 yılları arasında aralıksız sürdürdüm ve Rabbimden herhangi bir olumsuzluk olmazsa 2019 Mart ayında bu görevimi sonlandırmış olacağım." 

"20 Yıllık siyaset hayatımızda önceliğimiz olan Genç ilçemiz için elimizden gelen ne olduysa yerine getirmeye çalıştık. 68 köy 254 mezramızın ve ilçe merkezimizin yatırıma kavuşması için siyasi ve bürokrasi kademeler ile her daim istişareler içerisinde olduk. Her daim birinci önceliğimiz Genç ilçemiz oldu. Öncelikle şunu belirtmek isterim, bizler siyaset yaparken hiçbir şekilde gaflete kapılmadan, kişiliğimizden ve karakterimizden ödün vermeden hizmet etmeye çalıştık. Kimi zaman yoğun ve yorgun geçen süreçler içerisinde kalbini kırmış olduğumuz olabilir, ama asla kimseye küsmedik, kin gütmedik. Bu bağlamda kalbini istemeden de olsa kırmış olabileceğim kimseler olmuşsa kendilerinden helallik diliyorum. 20 Yıllık siyasi hayatımda bana destek olan olmayan tüm herkese şükran ve minnetimi ifade etmek istiyorum. Ben halkıma minnettarım ve her zamanda öyle kalacağım. Allah'ın izniyle bundan sonra daha fazla iç içe olup istişarelerde bulunacağız. Ben buradan önümüzdeki dönem seçimlerde aday aday olan ve aday olacak olan tüm kardeşlerime, hemşerilerime başarılar diliyorum” dedi

Bizlerde Genç Havadis Gazetesi ailesi olarak başta ilçemiz ve ilimiz adına gerek siyasi gerekse de özel yaşamında her dam katkı sunan değerli büyüğümüz İl Genel Meclis Üyesi Arif Andiç'e bundan sonraki hayatında başarılar diler, sağlık, mutluluk ve esenlikler temenni ederiz.

Son olarak eski Genç Kaymakamı şimdinin Erzurum Valisi Okay Memiş'in Arif Andiç ağabeyimize söyledikleri ile haberimizi noktalamak istiyoruz.

“Bingöl Gençsiz olmaz, Genç Arif Andiç'siz olmaz”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın