16 Mayıs 2024 Perşembe

GENÇ-ÇAYTEPE YOLU KORKUTUYOR

Yoğun trafik akışının yaşandığı Genç-Çaytepe yolundaki bozukluklar kazalara davetiye çıkarıyor. Bir tarafı keskin virajlar olan yoldaki daralmalar, olası trafik kazalarının ölümcül olabileceğini gözler önüne seriyor.

20 EKİM 2018 CUMARTESİ 19:28
0
1890
0
AA aa
GENÇ-ÇAYTEPE YOLU KORKUTUYOR

Yoğun trafik akışının yaşandığı Genç-Çaytepe yolundaki bozukluklar kazalara davetiye çıkarıyor. Bir tarafı keskin virajlar olan yoldaki daralmalar, olası trafik kazalarının ölümcül olabileceğini gözler önüne seriyor.

Bu yıl yoldaki ani daralmalar yüzünden çok sayıda aracın kaza yaptığını belirten sürücüler, Menfezlerin düzeltilmediği yolda ölümcül kazalar yaşanmadan bir çözüm bulunmasını istediler.

Elliye yakın köyün bağlandığı ve günlük yoğun bir trafik akışının yaşandığı Genç-Çaytepe yolunun bazı bölümleri kazalara davetiye çıkartıyor. İşlek olan yolun bir tarafının keskin virajlarla çevrili olması, olası kazalarda yaşacak olan tehlikeyi gözler önüne seriyor. Yoldaki daralmalar ise, araçların bir birini geçmesini nerdeyse imkansız hale getiriyor. Yolda başlatılan genişletme çalışmalarını olumlu bulan yolda araç kullanan sürücüler, hala genişletilmemiş bölümler olduğunu hatırlatarak; “Yolun bir an önce gözden geçirilerek, düzeltilmesi gerekiyor.” ifadelerini kullandılar.

“YAPILAN ÇALIŞMA YETERLİ DEĞİL”

Yolda yapılan genişletme çalışmasının ve birçok rampanın yok edilmesini son derece sevindirici olduğunu ifade eden sürücüler, şunları anlattılar; “Bu yolu günde 200'e yakın araç kullanıyor. Çoğu aracın birkaç sefer yaptığını hesaplarsak günde yaklaşık bin araçlık bir trafik akışı demek oluyor. Allah razı olsun. Yolda yapılan çalışmaları takdir ediyoruz ancak bazı bölümlerde öyle daralmalar oluyor ki adeta kazaya davetiye çıkarıyor. Yetkilileri yola davet ediyoruz. Gelip görsünler ve yoldaki ciddi problemleri görsünler. Özellikle yolu bilmeyen sürücülerin yolda kaza yapmamasını tamamen şans olarak değerlendiriyoruz. Yapacaklarsa tam yapsınlar. Yol bu haliyle ölümcül kazalara davetiye çıkarıyor” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2024
10:40
YUT DIŞINDAN  İKİNCİ TELEFEON YASAK
YUT DIŞINDAN İKİNCİ TELEFEON YASAK
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
18:12
BİNGÖL`DEN AFRİKA`YA ARICILIK EGİTİMİ
BİNGÖL'DEN AFRİKA'YA ARICILIK EGİTİMİ
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
18:00
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
13:08
İTFAİYE`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
İTFAİYE'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Genç ilçesinde yakın zamanda yıkımı yapılacak Küpar caminin kubbesinde bulunan leylek yuvası, İtfaiye ekipleri tarafından başka yere nakledildi.
15.05.2024
12:28
KOSGEB DESTEK  MİKTARINI  ARTTIRDI
KOSGEB DESTEK MİKTARINI ARTTIRDI
KOSGEB'in Girişimcilik Destek Programları'nda düzenleme yapıldı. Buna göre desteğin üst limitini 375 bin TL'den 2 milyon TL'ye çıkardı. İş geliştirme desteğine destek programına başvuru tarihi itibariyle işletmesini en fazla 3 yıl öncesinde kurmuş olan girişimciler başvuru yapabilecek. Hangi sektörler yararlanacak? İşte detaylar
15.05.2024
11:32
BİNGÖL`DE  UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 28 GÖZALTI
BİNGÖL'DE UYUŞTURUCU OPERASYONLARINDA 28 GÖZALTI
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, son iki haftada gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 28 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın