29 Nisan 2024 Pazartesi

GENÇ GİRİŞİMCİDEN BÜYÜK BAŞARI

KOSGEB'ten aldığı 150 Bin TL destekle Meşhur Bingöl Kavurma ve Sucuk tesisi kuran genç girişimci İdris Kaçar (30), 13 kişiyi istihdam ettiği tesisinde hedefinin sayıyı 50'ye çıkarmak ve Genç kavurmasını ulusal alanda tanıtmak olduğunu söyledi.

06 ŞUBAT 2020 PERŞEMBE 11:55
0
4435
0
AA aa
GENÇ GİRİŞİMCİDEN BÜYÜK BAŞARI

Genç kavurması ulusal pazara açılıyor. Genç girişimci İdris Kaçar, daha önce kurduğu ve büyük emekler vererek hazırladığı 400 büyük başlık hayvan çiftliğini daha da büyütmek  ve ulusal pazarda Genç kavurmasının tanıtımını yapmak için KOSGEB'e başvurdu. Devlet desteğiyle proje hazırlayan ve 150 Bin TL destek alan genç girişimci İdris kaçar, Genç'te kurduğu Meşhur Bingöl 'Kavurma ve Sucuk' tesisi ile ilk etapta 13 kişiyi de istihdam ederek büyük bir başarıya imza attı.

"HEDEFİ İSTİHDAM SAYISINI 50'YE ÇIKARMAK"

Aldığı destekle insanlara iş imkanı sağlayan ve hedefinin daha fazla insana iş kapısı açmak olduğunu belirten genç girişimci İdris Kaçar, "400 büyükbaş hayvan ile bu işe girip KOSGEB'ten aldığımız destekle de işlerimizi büyüterek ilçemize kavurma ve sucuk tesisi kurduk. Burada ilk etapta 13 kişiyi istihdam ederek üretime başladık. Amacımız istihdam sayısını daha yukarılara taşımaktır. Tesisimizde şuanda kurulumunu yaptığımız 1 ay içerisinde 3 ton kavurma üretimi yaparak pazarladık. İnşallah daha fazlasını da üretip Genç kavurmasını tüm ulusal pazara yaymayı amaçlıyoruz" dedi.

"ÜCRETSİZ KARGO İMKANI "

Tesisin tam teşekküllü olarak faaliyete başladığını ve sosyal medya üzerinden sipariş aldıklarını belirten Kaçar, "Şuanda 10'a yakın ilden siparişler alıyoruz. İnternet veyahut telefonla bizlere ulaşıp kavurma ve sucuk siparişi veriyorlar. Bizde kavurmanın tanıtımını daha iyi yapmak adına ücretsiz kargo ile siparişlerimizi yolluyoruz" şeklinde konuştu.

"İL DIŞINA DA BAYİLİK VERİLECEK"

Genç ilçesinde Güven kasabında Ana satış şubesi kurduklarını ve yakın zamanda marketlere ve il dışına da bayilik vereceklerini söyleyen Kaçar,  "Ücretsiz kargo imkanlarımız dışında marketlere ve il dışına da bayilikler vererek Genç ilçemizin nefis kavurmasını tüm ulusal pazara yaymayı amaçlıyoruz. İnşallah hedeflediğimiz her şey yolunda ilerler bizlerde Genç halkına fayda sağlamaya devam ederiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın