27 Nisan 2024 Cumartesi

GENÇ MURATSPOR:1 HAKEMLER:1

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup 9.hafta mücadelesinde Yeni Genç Muratspor, Bingöl Şehir Stadyumunda konuk ettiği Sivas Kangalspor ile 1-1 berabere kaldı. Hakem triosunun yaptığı hatalar ise adeta saç baş yoldurttu.

10 ARALIK 2023 PAZAR 16:14
0
1057
0
AA aa
GENÇ MURATSPOR:1 HAKEMLER:1

Bölgesel Amatör Lig 11. Gurupta 9.hafta maçları bugün oynanan maçlarla sona erdi. Sarı – Kırmızılı temsilcimiz Yeni Genç Muratspor, Sivas temsilcisi Kangalspor'u konuk etti. Bingöl Şehir stadyumunda oynanan mücadeleyi Rıdvan Kara, Melek Yıldırım, Mehmet Türk ve Ensar Bostancı hakem triosu yönetti. 

Genç ilçesinden gelen taraftarının da yoğun desteğini arkasına alan temsilcimiz yağmurlu havaya rağmen maça iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikadan itibaren oyunu rakibin sahasına yığan ekibimiz gol için baskı kurduğu anda kontra atağa çıkan Kangalspor, orta şut karışımı pozisyonda topun direğe çarpmasının ardından golü buldu ve 8.dakika da 1-0 öne geçti.

Yenilen şok golün ardından maça ağırlığını koyan ve Kangalspor kalesini adeta abluka altına alan Muratspor, ardı ardına rakip kaleyi yoklayarak gol aradı ancak istediği golü bir türlü bulamadı. İlk yarıda adeta tek kale oyun oynayan ve Kangalspor'lu futbolculara top göstermeyen temsilcimiz aradığı golü bulamayınca ekipler soyunma odasına Kangalspor'un 1-0 üstünlüğü ile gitti.

"HAKEM KARARLARI HEM GÖZLEMCİYİ HEM TARAFTARLARI ADETA ÇİLEDEN ÇIKARDI"

Maçın ilk yarısı dahil ikinci yarıda da adeta saç baş yoldurtan kararlar veren hakemler, hem maçın gözlemcisini hem de tribünde bulunan futbolseverleri adeta çileden çıkarırken, Maça ağırlığını koyan ve Kangalspor yetmezmiş gibi hakem tirosuyla da mücadele eden temsilcimiz, 2 kez direğe takıldığı ikinci yarının 72.dakikasında Hüseyin Teker'in sol çaprazdan attığı şık gol ile skoru 1-1'e taşıdı. golün ardından adeta Kangal yarı sahasında oynanan maçta temsilcimiz, sayısız gol fırsatlarından yararlanamazken, maçın orta hakemi bir skandala daha imza atarak olmayan pozisyonda Kasım Sun'a ikinci sarıyı göstererek kırmızı kartla oyun dışına attı. Hakem tirosunun Kangalspor'un kazanması için elinden gelen gayreti göstermesine rağmen maç 1-1 sona erdi.

Alınan beraberlik sonrası temsilcimiz ligdeki puanını 8'e çıkarırken, haftaya ligin alt sıralarında yer alan Hekimhan Belediyespor'a konuk olacak.  

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın