27 Temmuz 2026 Pazartesi

GENÇ ŞEFLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.

04 MART 2026 ÇARŞAMBA 15:50
0
1273
0
AA aa
GENÇ ŞEFLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri ile Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında gönüller aynı sofrada buluştu. Bingöl Valisi Cahit Çelik, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, il protokolünün katıldığı iftar programı, yoğun katılımla gerçekleşt

Bingöl Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencileri ile Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında gönüller aynı sofrada buluştu. Bingöl Valisi Cahit Çelik, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, il protokolünün katıldığı iftar programı, yoğun katılımla gerçekleşti.

Ramazan ayının birlik ve beraberlik atmosferinde düzenlenen programda, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri tarafından hazırlanan yemekler davetlilere ikram edildi. Uygulamalı eğitim kapsamında hazırlanan menünün, sunum ve lezzet açısından beğeni topladığı belirtildi.

Yöresel Tatlar Tanıtıldı

İftar programında ayrıca Maçka Belediyesi tarafından hazırlanan yöresel lezzetler de katılımcılara sunuldu. Bölgenin kültürel mirasını yansıtan yemekler, davetlilere geleneksel tatları deneyimleme imkânı sağladı.

“İş Birliği Önemli”

Programda konuşan protokol üyeleri, üniversite ile yerel yönetimler arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekti. Bu tür organizasyonların öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunduğu ve toplumsal dayanışmayı güçlendirdiği ifade edildi.

Vali Çelik, bu anlamlı organizasyonda emeği geçen öğrencilere ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, Ramazan'ın birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesi temennisinde bulundu.

Hazırlanan yemekler davetlilerden takdir toplarken, program hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
21.07.2026
12:43
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
UMRE VİZESİNDE YENİ DÜZENLEME
Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı, çok girişli umre vizesinin kullanım şartlarında değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle vize sahipleri, vizenin geçerlilik süresi boyunca ülkeye birden fazla kez giriş ve çıkış yapabilecek. Ancak toplam konaklama süresi 90 günle sınırlandırılacak.
21.07.2026
12:32
BİNGÖL`ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
BİNGÖL'ÜN 5 İLÇESİ YARARLANACAK
Bingöl dahil 6 ildeki 400 orman köyünde yaklaşık 40 bin haneye ulaşılması hedeflenen proje çerçevesinde başta kadınlar ve gençler olmak üzere kırsal alanda üretim yapan vatandaşlara yaklaşık 86 milyon avro tutarında hibe ve kredi desteği sağlanacak. Bingöl'ün 5 ilçesi projeden yararlanacak. İşte o ilçeler ve detayları
20.07.2026
14:09
DEVLET DESTEKLİ KURDUGU BESİ ÇİFTİLİĞİNDE TAM KAPASİTE ÜRETİM YAPILYOR
DEVLET DESTEKLİ KURDUGU BESİ ÇİFTİLİĞİNDE TAM KAPASİTE ÜRETİM YAPILYOR
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
20.07.2026
14:04
BİNGÖL`DE BİR HAFTADA 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI
BİNGÖL'DE BİR HAFTADA 23 ŞÜPHELİ YAKALANDI
Bingöl'de polis ekiplerince 10-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen çalışmalarda, aranan 10 kişi ile çeşitli suçlara karıştığı belirlenen 13 şüpheli yakalandı.
20.07.2026
13:56
GENÇ`TE 810 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU İÇİN İLK KAZMA VURULDU
GENÇ'TE 810 KİŞİLİK KAPALI SPOR SALONU İÇİN İLK KAZMA VURULDU
Genç ilçesinde yapımı planlanan 810 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu projesinde kazı çalışmalarına başlandı.
20.07.2026
13:47
JANDARMA`DAN OPERASYON 7 TUTUKLAMA
JANDARMA'DAN OPERASYON 7 TUTUKLAMA
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 10-17 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürütülen çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 kişi yakalanarak tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın