03 Mayıs 2024 Cuma

GENÇ TEK YÜREK OLDU!

Hain darbe girişiminin 7.yıl dönümü tüm Türkiye'de olduğu gibi Genç ilçesinde de şiddetle kınanırken, Gençli vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla tek ses, tek yürek oldu.

15 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ 23:59
0
1512
0
AA aa
GENÇ TEK YÜREK OLDU!

Fetullahçı Terör Örgütü´nün (FETÖ) 15 Temmuz hain darbe girişiminin 7. yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Genç ilçesinde de “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinliği gerçekleştirildi. Genç Kaymakamlığı ve Belediyesi'nin organizesi ile düzenlenen ve yüzlerce Gençli vatandaşın katıldığı “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni” ellerinde Türk bayraklarıyla Hükümet Konağı Meydanı´na gelen vatandaşlar, hem şehitleri andı, hem de hainlere lanet okudu.

Düzenlenen törene Genç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Işılar, Emniyet Müdürü Ozan Gün, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an- i Kerim dinletisi sonrası kalabalığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşması sinevizyon aracılığı ile izletildi.

Demokrasi nöbetine katılan vatandaşlardan Ali Haydar Yener, “15 Temmuz hain darbe ülkemize yapılmıştır ve 7 yıldır unutmadık unutmayacağız. Bin yılda geçse o hain darbeyi unutmayacağız. Bu akşam da burada bunun nöbetinde bulunuyoruz. Vatan´a ve millete yapılan bütün hainliklere karşı her zaman her gece nöbetteyiz. Vatanımızı canımızla kanımızla koruyacağız ve hiçbir haine fırsat vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Nöbete katılan Fevzi Aytar isimli vatandaş ise şunları dile getirdi; “Evet bugün yine hain darbe girişiminin 7 yıldönümünde halkımızla milletimizle beraberiz, meydanlardayız. Meydan okuyoruz darbecilere, hepsinin canı cehenneme. Halkımızla milletimizle bir aradayız tüm halkımıza milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. Allah bütün şehitlerimizin mekanlarını cennet etsin, gazilerimize şifalar versin, halkımızda da uzun ömürler nasip etsin inşallah.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın