26 Nisan 2024 Cuma

GENÇ'E 232 MİLYONLUK YATIRIM

Genç ilçesinde 2018 yılı itibariyle yapımı tamamlanan ve toplam yatırım bedeli 232,7 Milyon TL olan 12 yatırımın açılış töreni, il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi.

08 MART 2019 CUMA 18:56
1
2165
0
AA aa
GENÇ`E 232 MİLYONLUK YATIRIM

Genç ilçesinde merkezi hükümet tarafından verilen 232 milyonluk TL'lik 12 yatırım düzenlenen toplu açılış töreni hizmete girdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Kadir Ekinci, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, Eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun,  AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, AK Parti Genç Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeki Dirik ve İlçe Başkanı Bilal Sağlar'ın katılımıyla  ‘Toplu Açılış Töreni' gerçekleştirildi.  

Açılış töreni İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur-an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Açılış töreninde konuşan Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, “Genç ilçemiz son yıllarda artan kamu ve özel sektör yatırımlarıyla gelişime devam etmektedir. Vatandaşlarımızın huzuru ve refahı ve ilçemizin kalkınması için sayın valimizin emir ve himayelerini tüm kamu ve kuruluşlarımızla çalışmalarımızla devam etmekteyiz. Bu kapsamda yapımı tamamlanan toplam maliyeti 232 milyon 700 bin TL olan 12 kamu yatırımımızı sizlerle birlikte açılışını yapmaktan onur ve gurur duyuyoruz.  Bu vesile ile yakın geçmişimizde ilçemizde yapılan Hükümet konağımız, Genç Meslek Yüksekokulumuz, Genç Devlet Hastanemiz, Kültür Merkezimiz, okul ve yurt binalarımız gibi önemli eserlerin yanında bugünde toplu açılışını yapmakta olduğumuz kamu yatırımlarımızı ilçemize kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, yatırımlarımızın öncüsü Genel Başkan Yardımcımız Cevdet Yılmaz'a, bizlerden maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Valimiz Kadir Ekinci'ye, Bingöl milletvekilimiz Sayın Fevzi Berdibek'e saygı ve şükranlarımı sunarken, söz konusu yatırımlarda emeği geçen ilgili kurum amirlerimize ve personellerimize de takdirlerimi sunarım. Yatırımlarımız ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

VALİ EKİNCİ: “AMACIMIZ GENÇLİLERİN YÜZÜNDE OLUŞACAK TEBESSÜMÜ GÖRMEKTİR” 

Esas amaçlarının yapılan hizmetlerle Gençlilerin yüzünde oluşacak tebessümü görmek olduğu belirten Bingöl Valisi Kadir Ekinci, “Bugün Genç ilçemize toplam 232 milyon 700 bin TL eden 12 yatırımı halkımıza buluşturmanın mutluluğunu duyuyorum.  Rabbimize bizlere sunduğu bolluk ve bereket için ne kadar hamdetsek azdır. Bugün Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde hepimizin takip ettiği gibi devasa yatırımlar yapılıyor. Bir bir açılışlar yapılıyor ve milletimizin hizmetine sunuluyor. Bu bereketli günlerde bu bolluk günlerinde Bingöllümüzde nasibini alıyor. Ben bu noktada Bingöl'ümüze yapılan yatırımları desteğini hiçbir zaman esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimizin değerli üyelerine ve Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz beyefendiye huzurlarınızda teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum. Bölgemizdeki ve dünyadaki krizi hepimiz izliyoruz.  Böylesine keşmekeş bir düzen içerisinde elhamdülillah uluslar arası dünyada her geçen gün yıldız ülke olma yolunda artıran ülkemize rabbimden huzur niyaz ediyorum. Biz birlik olduğumuz sürece beraber olduğumuz sürece kardeşliğimiz ve dostluğumuzu pekiştirdiğimiz sürece açamayacağımız hiçbir engelin olmadığına inanıyorum. Daha önce söylediğim gibi bizler insan odaklı bir yönetim anlayışını, insanı merkeze alan ve onun mutluğunu düşünen bir yönetim anlayışının insana hizmeti ibadet sayan yönetim anlayışının temsilcileri olarak Bingöl'deyiz. Dolayısı ile yapmış olduğumuz tüm yatırımlarda esas amacımız Bingöllü kardeşlerimizin Gençli kardeşlerimizin yüzünde oluşacak en ufak tebessümü görmektir.  Böylesine güzel projeleri gençli kardeşlerimize buluşturma gayreti içinde olduk. Genç ilçemize yatırımların hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

YILMAZ: “RAKAMLARA BAKINCA GENÇ'E POZİTİF AYRIMCILIK YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ”

Genç ilçesine hizmet noktasında sürekli pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Allah hayırlı uğurlu eylesin. Bu rakamlara bakınca Genç ilçesine pozitif ayrımcılık yapıldığını görüyoruz.  Geçmişte on yıllar boyunca yapılmayan yatırımlar şimdi Allaha şükür bir yılda gerçekleştirildi. Bu hizmetlerin ilimize gelmesini sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a şükranlarımızı sunuyorum.  Gençten, Genç'in bu ana caddesinden kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Tüm bu projelerimiz ve hizmetlerimiz Gençlilere hayırlı mübarek olsun. Birileri konuşur ama AK Parti yapar. Cumhurbaşkanımız önderliğinde hükümetimizin desteğiyle daha çok hizmet yapacağız.  Yeter ki birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun, yeter ki huzur güven ortamı olsun. İstikrarımızı bozmaya çalışanlara inşallah fırsat vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

‘Toplu Açılış Töreni' yapılan duanın ardından yapılan kurdele kesimi ile sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın