03 Mayıs 2024 Cuma

GENÇ'E HAYIRLI OLSUN

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, bugün Ankara'da düzenlenen törende ilçede yapılması planlanan 3 adet semt sahası, 1 adet halı saha ve Bin 500 kişilik kapalı spor salonu için protokol imzaladıklarını müjdeledi.

05 NİSAN 2021 PAZARTESİ 16:27
1
2679
0
AA aa
GENÇ`E HAYIRLI OLSUN

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bingöl Valisi Kadir Ekinci, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek, AK Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar, il ve ilçe belediye başkanları ile il ve ilçe yönetimlerinden oluşan Bingöl heyetiyle bir araya gelerek, gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili protokol imzaladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Merkez Bina'da gerçekleşen protokol imza töreninde konuşan Bakan Kasapoğlu, “Bingöl kadim medeniyetimizin ilçeleriyle, köyleriyle, değerli halkıyla önemli sembollerinden. Biz Bingöl'ün bugüne kadar ki ortaya koyduğu milli iradeden, demokrasiden yana olan tavrını çok iyi biliyoruz. Bu güzel tabloda emeği olan herkese, değerli çalışma arkadaşlarıma, Bingöl'ün aziz yöneticilerine herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bugün ziyaretimizi imza, yatırımla taçlandırıyoruz” dedi.

Başkan Dirik: “Genç'e hayırlı olsun

Törende imzalanan protokolün ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik spor yatırımlarının ilçeye hayırlı olmasını temenni ettiğini belirtip şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun Bingöl ziyaretlerinde müjde olarak verdikleri spor yatırımları için bu gün Ankara'da düzenlenen Bingöl Gençlik ve Spor Yatırımları Protokol Törenine katıldık. İlçemizde yapılması planlanan spor yatırımları İçin protokol imzaladık. Genç ilçemize hayırlı olsun”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın