11 Mayıs 2024 Cumartesi

GENÇ'E ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Genç ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan Yılmaz, Özellikle bu seçimde daha güçlü ses çıkarmamız gerekiyordu ve çok şükür Genç halkı bunu başardı. Genç halkına yürekten teşekkür ediyorum. dedi.

08 NİSAN 2019 PAZARTESİ 11:38
0
1510
0
AA aa
GENÇ`E ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından 9 belediye kazanarak yeni bir başarıya imza atan AK Parti, ilçelere teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Teşekkür ziyareti kapsamında Genç'e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, eski Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun ve  beraberindekiler, çiçeği burnundaki başkan Mehmet Zeki Dirik'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Parti teşkilatı tarafından karşılanan AK Parti kurmayları, burada seçimlerden büyük bir başarıyla çıkan AK Parti teşkilatlarına teşekkür ettiklerini belirterek, Genç ilçesinin hak ettiği hizmeti Mehmet Zeki Dirik'le beraber göreceklerini ifade etti.

DİRİK: "AK PARTİ'DEN NEMALANAN KİŞİLER DAVAMIZA İHANET ETTİLER"

Ziyarette ilk olarak konuşan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, "Bildiğiniz gibi çok uzun bir seçim maratonunda bulunduk ve Allah'a çok şükür seçimler bizim lehimize sonuçlandı. Gerek belediye seçimleri olsun, gerekse il genel meclisi seçimlerinde olsun 3-0 yaparak seçimi atlatmış bulunmaktayız. İl genel meclisin de aldığımız oy oranı yüzde 62'dir. Bize oy vermeyen yüzde 48'lik kesim var. Bize oy vermeyenlerde bizim vatandaşımız ve kardeşimizdir.  Onların oy tercihlerine saygı duyup sevgiyle kucaklıyoruz. Ben inanıyorum ki bu yüzde 48'lik kesimin yüzde 50'si AK Parti'ye gönül veren kesimdir. Üzülerek belirtmek istediğim nokta şudur ki bugüne kadar AK Parti'nin yanında olduğunu gösterip partinin rantını yiyenler, AK Parti sayesinde makam mevki kazananlar, bunlar ister işadamı olsun, ister siyasi olsun, ister bürokrat olsun partimize ihanet etmiştir. Bu kişilerin AK Parti'ye ihanetini not etmiş bulunmaktayız, Bize oy vermeyen yüzde 48'lik kesim bizim vatandaşımızdır. Hepsine bize oy verenler gibi hizmet edeceğime söz veriyorum" dedi.

YILMAZ: "GENÇ HALKINA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Genç'te seçimlerin her zaman çetin geçtiğini ancak AK Parti'nin her seçimden başarıyla çıktığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Gençte her zaman seçimler çetin geçmiştir. Bölgeler ,aileler, çevreler, kişiler olsun devreye girdiği için çetin geçmesi normaldir. Fakat bu seçim yerelin çok ötesinde anlamlar ifade eden bir seçimdi. Özellikle bu seçimde daha güçlü ses çıkarmamız gerekiyordu ve çok şükür Genç halkı bunu başardı. Diğer bütün partileri topladığınızda AK Parti kadar seçim oranı yakalayamadı. Bu yüzden Genç halkına teşekkür ediyoruz. Yüzde 52 oyla Genç'te ipi göğüslemiş durumdayız. Zeki beyi başarısından dolayı tebrik ediyoruz. Zeki bey ne kadar oy alırsa sorumluluk o kadar artıyor. Dolayı ile yüzde 52 ağır bir sorumluluktur. Bütün ekibiyle Genç halkına Allah hayırlı hizmetlerini nasip etsin. Belediyenin yanı sıra İl Genel Meclis üyeliği oylamasında da yüzde 60'ı geçerek kazanmışız. Bingöl geneli oranlarda birinci olduğumuz için onlarıda tebrik ederim" şeklinde konuştu.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2024
19:03
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
ŞİDDETE KARŞI YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ
Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilciliği, İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde Irak asıllı Y.K. tarafından, okuldan atıldığı gerekçesiyle Lise Müdürü İbrahim Oktugan'ın öldürülmesine tepki amaçlı, basın açıklaması gerçekleştirildi. (Eğitim-Bir-Sen) Genç İlçe Temsilcisi Muhammed Mustafa Demirağ'ın okuduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.
10.05.2024
18:41
AK KADINLAR`DAN İSRAİL TEPKİSİ `SAVAŞINDA  BİR AHLAKI, HUKUKU VAR
AK KADINLAR'DAN İSRAİL TEPKİSİ 'SAVAŞINDA BİR AHLAKI, HUKUKU VAR
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gündoğdu: 'Bizler bugün AK Parti Bingöl İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak buradayız. Gazzeli anneler için dimdik ayaktayız. Yeter artık İsrail, kanlı ellerini sivillerin, annelerin, çocukların üzerinden çek
09.05.2024
18:33
ÜNİVERSİTE  ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE`YE  DESTEK
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN GAZZE'YE DESTEK
Bingöl Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki ve Filistinlilere destek amacıyla kampüste nöbet eylemi başlattı. Rektör Prof. Dr. İbrahim Çapak da öğrencilere destek verdi.
09.05.2024
16:24
BİNGÖLDE  JEOTERMAL  KAYNAKLARI ` KONUŞULDU
BİNGÖLDE JEOTERMAL KAYNAKLARI ' KONUŞULDU
Bingöl'deki jeotermal kaynakların potansiyeli, değerlendirilmesi gereken alanlar ile bu kaynakların ekonomiye kazandırılması ve neler yapılacağı konusunda toplantı yapıldı. Vali Ahmet Hamdi Usta; 'Veriler ve öneriler doğrultusunda çalışacağız.' dedi.
04.05.2024
16:21
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
250 ÇOCUĞUN KALBİNE DOKUNULDU
Gençli hemşerimiz hayırsever iş insanı RodiJeans Yönetim Kurulu BaşkanıMahsum Dursun'un öncülüğünde gönüllülerin bir araya gelerek hayata geçirdiği proje kapsamında öğrencilerin kalbine dokunuldu ve altyapı branşlarında eğitim gören 250 öğrenciye malzeme desteği verildi.
03.05.2024
14:34
EMNİYET`TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
EMNİYET'TEN RUHSAT YENİLEME UYARISI
Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, yivsiz tüfek ruhsatnamesi geçerlilik süresi dolan vatandaşların ruhsatnamelerini yenilemeleri gerektiğini bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın