10 Mayıs 2025 Cumartesi

GENÇ'İN VİZYONU KONUŞULDU

Genç İlçesinin 2023 yılında ulaşılması planlanan vizyonu hakkında yapılan toplantıda, kurumların çalışmaları ve projeleri aktarıldı.

02 TEMMUZ 2019 SALI 14:18
0
1541
0
AA aa
GENÇ`İN VİZYONU KONUŞULDU

Bingöl'ün 2023 vizyon projesi taslak çalışması için Genç'in vizyon taslağı ile ilgili Genç Kaymakamlığı Başkanlığı'nda bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda; Genç'in 2023 vizyonu ile ilgili fikirler belirtilip proje taslak çalışmasına katkı sunuldu.

Bingöl'ün 2023 vizyon projesi taslak çalışması için Genç'in vizyon taslağı ile ilgili Genç Kaymakamı Başkanlığı'nda bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda; Genç 2023 vizyonu ile ilgili fikirler belirtilip proje taslak çalışmasına katkı sunuldu.

2023 Bingöl Vizyon Projesi Taslağı kapsamında Genç'de de ilçenin 2023 vizyonu hakkında bir toplantı yapıldı. Genç Kaymakamınca vekaleten bakan Solhan kaymakamı Fatih Okumuş başkanlığında yapılan toplantıya, kurum amirleri ve basın mensupları katıldı.

Genç İlçesinin 2023 yılında ulaşılması planlanan vizyonu hakkında yapılan toplantıda; kurumların çalışmaları ve projeleri aktarıldı.

Genç Kaymakamlığı'nda yapılan toplantıda katılımcılar, İlçenin hayvancılığından tarımına kadar birçok fikir belirtirken hayvansal ürünlerden tarım ürünlerine ve bu ürünlerin markalaşmasına kadar paylaşımlar yapıldı. İlçenin genel yapısının gözler önüne serilip bunun üzerine vizyon taslağının oluşturulmaya çalışılan toplantıda; ulaşımdan turizme kadar bir çok alanda fikirler paylaşılıp eğitim alanında da beklentiler ve yapılması öngörülenler aktarıldı.

Katılımcıların fikirlerinden 2023'e kadar yapılabilirliği olan ve ilçeye katma değeri olacak fikirlerin aktarıldığı toplantı sonrasında 2023 vizyonu proje taslağının oluşturulup Bingöl Valiliği'ne sunulacağı aktarıldı.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın