19 Nisan 2024 Cuma

GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Gençlik Merkezini ziyaret ederek yürütülen faaliyetler hakkında bilgi alan Kaymakam Hasan Hüseyin Vural, Gençlik merkezimizde yürüteceğimiz faaliyetlerle gençlerimizin daha bir gelecek kurmaları için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz dedi.

29 MART 2019 CUMA 10:50
0
1481
0
AA aa
GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Genç Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural beraberinde ki kurum amirleriyle beraber yakın zamanda hizmete açılan Gençlik merkezini ziyaret etti. Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Engin Dağ'dan bilgi alan Kaymakam Vural, gençlerin en iyi şekilde hizmet alabilmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

“SÜREKLİ SOSYAL AKTİVİTELER DÜZENLEYECEĞİZ”

Gençlik merkezini klasik kurum kimliğinden çıkarıp sürekli sosyal aktiviteler düzenleyerek gençlerin daha sosyal bir yaşam sürmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirten Kaymakam Vural, “Gençlik merkezimizin temel amacı eğitmen arkadaşlarımız ile birlikte gençlerimize faydalı kurslar açıp, eğitimlere destek olmak istiyoruz. Burayı idari klasik bir kurum gibi yönetmek istemiyoruz. Onun için Kaymakamlık olarak, ekibimiz ile birlikte burada bir çalışma başlattık. Buranın eksikleri vardı ve bunların çoğunu Kaymakamlığımız temin etti. Yeni olmasından dolayı birçok eksiklikler devam ediyor. Bugün hem Gençlik Merkezini tanıtmak istedik hem de Gençlik Merkezimize yardımcı olmak için vakıf tarafından böyle bir proje hazırladık. Gençleri özellikle Genç ilçemizde sosyal kültürel faaliyeti sıkıntısı yaşayan ve bundan dolayı hayatının çoğunu sokakta geçiren, sokakta suça yönelik riskler taşıyan gençlerimizde var. O yüzden tüm gençlerimizi buraya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.  

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın