18 Nisan 2024 Perşembe

GENÇ'TE ASAYİŞ BERKEMAL!

Genç Emniyet Müdürlüğü 2021 faaliyet raporunu açıkladı. Raporda en dikkat edici hususlar ise asayiş olaylarında yaşanan azalışın yanı sıra aydınlatılan olaylardaki artış oldu.

14 OCAK 2022 CUMA 14:24
0
2085
0
AA aa
GENÇ`TE ASAYİŞ BERKEMAL!

Genç İlçe Emniyet Müdürlüğü, kamu düzeninin sağlanması, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, Asayiş Şube biriminde görev alanına giren suçlarla ilgili olarak 2021 faaliyet raporunu açıkladı. Raporda asayiş olaylarında yaşanan azalışın yanı sıra aydınlatılan olaylardaki artış dikkat çekti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yayınladığı asayiş raporunda şu ifadelere yer verildi. “Genç İlçe Emniyet Müdürlü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince 2021 yılı itibariyle ilçemiz sorumluluk alanında suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarda, Uyuşturucu ve Uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmaktan 86 kişi, Kamu kurum ve kuruluşları, ikametler, işyerleri ve açıktan hırsızlık konularından 26 kişi, Adli makamlarca değişik suçlardan hakkında yakalama emri bulunan 53 kişinin yanı sıra uyuşturucu tacirlerine göz açtırılmayarak kilolarca uyuşturucu imha edilmiştir”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın