03 Mayıs 2024 Cuma

GENÇ'TE AŞI SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Genç ilçesinde Sağlık Müdürlüğü tarafından aşı seferberliği başlatıldı. İlçe merkezinde 3, Servi köyünde ise 1 aşı stanttı kurularak randevusuz olarak vatandaşlar aşılanmaya devam ediliyor.

02 TEMMUZ 2021 CUMA 14:02
1
1833
0
AA aa
GENÇ`TE AŞI SEFERBERLİĞİ BAŞLATILDI

Sağlık Bakanlığının aldığı son kararla aşı yaşının 18'e düşürülmesinin ardından harekete geçen sağlık ekipleri birçok yerde mobil stantlar kurarak aşılama çalışmalarına devam ediyor. Genç ilçesinde ise Sağlık Müdürlüğü tarafından Cuma namazı çıkışında cami önlerinde ve Dörtyol meydanında kurulan stantlarda 18 yaş üstü vatandaşlar ikna yoluyla randevusuz bir şekilde aşılanmaya başlandı.

“AŞILAMADA EN ÜST SEVİYEYE ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Cuma namazı çıkışında hem aşı hakkında bilgilendirme hem de randevusuz bir şekilde vatandaşlar aşılanırken, Ziraat Bankası önünde kurulan standın sabit kalacağı ve talep olması halinde sürenin uzatalıcağı belirtildi. “Mobil ekiplerimizce aşılama işlemleri hızla devam ediyor. Son olarak kurduğumuz mobil stantlarımızda ikna yoluyla 18 yaş üzeri vatandaşlarımızı randevusuz bir şekilde aşılamaya devam edeceğiz. Bugün itibariyle başlattığımız aşı çalışmasında olumlu sonuçlar aldık ve inşallah başlattığımız çalışma sayesinde istenilen seviyelere ulaşacağız”

“SABAH 09'DAN GECE 23.00'A KADAR AŞI YAPILACAK”

İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Genç Devlet Hastanesinde sabah 09.00 ile gece saat 23.00'a kadar süreceğini, Sağlık Ocağı, Aile Hekimliklerinde ise randevusuz bir şekilde mesai saatleri içerisinde aşı islemlerinin süreceğini belirterek tüm vatandaşları aşı olmaya davet etti.

HABER: SİNAN ATAN 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın