18 Nisan 2024 Perşembe

GENÇ'TE YERLİ RADAR DÖNEMİ

Yerli ve milli imkânlarla geliştirilen lazer tabanlı mobil hız tespit sistemi Medar MTS, Genç ilçesinde ilk kez kullanılmaya başlandı. Yerli ve milli radar ile aynı anda 4 şeritteki onlarca araç eş zamanlı takip edilebiliyor.

11 MAYIS 2022 ÇARŞAMBA 11:16
0
1595
0
AA aa
GENÇ`TE YERLİ RADAR DÖNEMİ

Genç İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Genç İlçe Emniyet Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, MESAN Elektronik Sanayi Ticaret AŞ tarafından geliştirilen Medar MTS'yi, Genç – Bingöl Karayolunda tanıttı. 
Yerli radarın, mevcut radarlara göre önemli avantajlarının bulunduğuna işaret eden Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, "Eski radarlarımız, hız ihlali yapan bir aracı ve hızını tespit ederken, bu radarımız 4 şeritli bir yolda onlarca aracın ihlalini aynı anda tespit edebilecek." dedi.

“KAZALARIN CİDDİ ANLAMDA AZALACAĞINI UMUYORUZ”

Yerli ve milli imkânlarla geliştirilen lazer tabanlı mobil hız tespit sistemi Medar ile karlı ve yağmurlu havalarda rahatlıkla denetim yapabileceklerini ifade eden ekipler. Gece hız denetimi yapmak için ayrı bir ekipmana ihtiyacımız yok artık. Yeni radarımızın sürücülerimizin yakalanma duygusunu en üst düzeyde tutup hız limitlerine uymalarını, böylelikle kazaların azalmasını umuyoruz." diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın