03 Mayıs 2026 Pazar

GENGÖRÜ, BAŞHEKİMLİĞE ATANDI

Gençli hemşerimiz Kardiyoloji Uzmanı Ramazan Gengörü Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine atandı.

17 TEMMUZ 2020 CUMA 17:15
247
6177
5
AA aa
GENGÖRÜ, BAŞHEKİMLİĞE ATANDI

Sağlık Bakanlığı'nın Temmuz itibariyle başlattığı yeni görevlendirmeler kapsamında Bingöl Devlet Hastanesi Başhekimi de değişti. Başhekim Uzm. Dr. Ali Ekin'in yerine, Rize'de görev yapan Gençli hemşerimiz Kardiyoloji Uzmanı Ramazan Gengörü atandı. Gengörü, bugün itibariyle görevine başladı. 

RAMAZAN GENGÖRÜ KİMDİR?

1985 yılı Bingöl doğumlu. İlköğrenimini Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda, ortaöğrenimini Ankara Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

2012 yılında Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. Bingöl Toplum Sağlığı Merkezi'nde Pratisyen Hekim olarak mesleğe başladı. Verem Savaş Dispanseri - Tüberküloz İl Koordinatörlüğü ve Aile Hekimliği görevlerinde bulundu. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda Araştırma Görevlisi olarak görev yaptı.

“Oktojenaryen bireylerde üç boyutlu ve iki boyutlu ekokardiyografi ile ölçülen ejeksiyon fraksiyonunun karşılaştırılması” tezi ile Kardiyoloji Uzmanlığı unvanını aldı.

17.07.2020 tarihinde Bingöl Devlet Hastanesi'ne Başhekim olarak atandı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İngilizce ve Almanca bilmektedir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_70)
24 Şubat 2021 Çarşamba 14:37
Bingöl devlet hastanesi başhekimi Uzm. Dr. Ramazan GENGÖRÜ hocamıza bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Beğendim (114) Beğenmedim (3)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_69)
19 Şubat 2021 Cuma 09:32
Baştabip Uzm. Dr. Ramazan hoca Müdür Zülküf bey Müdüre Gülten hanım yakinen şahit oldum, hizmet babında çok uğraşlarını gördüm sağolsunlar.
Beğendim (105) Beğenmedim (5)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_68)
25 Ocak 2021 Pazartesi 18:44
çok çalışkan ve beyefendi bir hemşehrimiz.Ramazan Hocam başarılar dilerim.
Beğendim (138) Beğenmedim (3)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_62)
17 Temmuz 2020 Cuma 22:20
Hayırlı Olsun...Başarılar Dilerim...
Beğendim (142) Beğenmedim (7)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61)
17 Temmuz 2020 Cuma 21:01
Hayırlı Olsun...Başarılar Dilerim...
Beğendim (163) Beğenmedim (5)Cevapla
30.04.2026
19:02
BİNGÖL`E TÜBİTAK`TA BÜYÜK GURUR
BİNGÖL'E TÜBİTAK'TA BÜYÜK GURUR
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
18:49
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
30.04.2026
18:44
10 MİLYAR TL`LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
10 MİLYAR TL'LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
30.04.2026
18:34
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
18:28
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ  BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı
30.04.2026
18:22
BİNGÖL`DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BİNGÖL'DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın