27 Nisan 2024 Cumartesi

GÖNÜL BİRLİĞİ İLE BAŞARILI OLACAĞIZ

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan Mahir Kaya, 'İş ve gönül birliği içerisinde İlçemizi her alanda başarıya taşıma, ve eğitimin kalitesini artırma çabası içerisinde olacağız'

19 EYLÜL 2023 SALI 18:53
1
1248
0
AA aa
GÖNÜL BİRLİĞİ İLE BAŞARILI OLACAĞIZ

Genç İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan eğitimci Mahir Kaya ilçedeki görevine başladı. Göreve başlamasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yayımlayan Kaya: “Eğitime yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese kapımız açıktır”

Yeni ilçe Müdürü Kaya, göreve başlaması nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: ”Değerli meslektaşlarım, kıymetli veliler ve sevgili öğrenciler, İlimiz Genç İlçesinde, 18.09.2023 tarihi itibariyle İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Eğitime, geleceğimizin büyükleri olacak çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına bizleri bu göreve layık görenlere şükranlarımı arz ediyorum. İş ve gönül birliği içerisinde İlçemizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin kalitesini artırma çabasıyla, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesinde, ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. İlçemizin eğitim çalışmalarına yönelik sözü, fikri ve projesi olan herkese gönlümüz ve kapımız sonuna kadar açık kalacaktır. Geçmişten günümüze İlçemize hizmet eden değerli yöneticilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim. Göreve başlarken ekip arkadaşlarıma, okul/kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, personellerimize, velilerimize ve tüm ilçe halkımıza saygı ve sevgilerimi sunarım”

MAHİR KAYA KİMDİR? 

1979 yılında Genç ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini 100. Yıl İlköğretim okulunda, Ortaokul ve lise eğitimini Bingöl İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1996-2000 döneminde İstanbul Üniversitesi edebiyat fakültesi coğrafya bölümünden mezun oldu.

Mesleki kariyerine öğretmen olarak 2000 yılında Solhan ilçesi Eşmetaş ilkokulunda başlayarak sırası ile Bingöl iline bağlı Beyaztoprak,sarıçiçek okullarında sınıf öğretmenliği sonra alan değişikliği ile rekabet kurumu lisesi Atatürk lisesi imam hatip lisesi'nde coğrafya öğretmenliği yaptı.Solhan Sabiha bahçıvan anadolu lisesinde ise okul müdür yardımcılığı, okul müdürlüğü v. görevlerini yürüttü.

2014 yılında milli eğitim bakanlığında açılan görevde yükselme sınavı ile Artvin Borçka ilçesine şube müdürü olarak atandı ardından Varto mem ilçe şube müdürü ve 2016 yılında kyk il müdürlüğünde şube müdürü 2019 yılında ise gençlik ve spor il müdürlüğünde şube müdürü olarak çalıştı.

Eğitimle ilgili bilimsel toplantılar, projeler, mesleki ve kişisel gelişim programlarında etkin görevler üstlendi. Çeşitli hizmet içi kurs ve seminer programlarında eğitim görevlisi olarak görev yaptı.

15.09.2023 tarihinde Bingöl Genç ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Kaya, evli ve iki çocuk babasıdır.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın