11 Mayıs 2025 Pazar

GÖZYAŞLARIYLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Tokat'ta, askeri servisin buzlanma nedeniyle devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş İsmail Ergin'in, Bingöl'de dualarla ebediyete uğurlandı.

05 MART 2022 CUMARTESİ 15:26
0
1685
0
AA aa
GÖZYAŞLARIYLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Olay, dün Tokat-Niksar yolu Almus kavşağı yakınlarında meydana geldi. Buzlanma nedeni ile meydana gelen kazada askerleri taşıyan servis minibüsü devrildi. 

Kazada yaralanan 4 askerden Uzman Çavuş İsmail Ergin sevk edildiği hastanede şehit oldu. Şehit Uzman Çavuş İsmail Ergin (40) için Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda tören düzenlendi.

Düzenlenen törenin ardından Şehit Ergin'in naaşı uçakla Bingöl Havalimanına getirildi. Bingöl Devlet Hastanesi morguna kaldırılan Şehit Ergin için, Şehitlik Anıtı'nda tören düzenlendi. 

Törene şehidin ailesi ve yakınları ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Albay Gökhan Şahin, askerler ve vatandaşlar katıldı. 

İl Müftüsü Mustafa Topal'ın kıldırdığı namazın ardından şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesi Bingöl Şehitliği'nde toprağa verildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
19:00
UYUŞTURUCU OPERASYONU
UYUŞTURUCU OPERASYONU
Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
18:50
HÜDAPAR`DAN ENGELLİLER HAFTASI`NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
HÜDAPAR'DAN ENGELLİLER HAFTASI'NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın