30 Ekim 2025 Perşembe

GRUP YOLUNDA GÜVENLİK SORUNU TEPKİSİ

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Şehittepe–Dereköy–Balgöze–Yiğitbaşı Grup Yolu ile Şehittepe–Ardıçdibi yol ayrımında meydana gelen yol bozulmaları ve güvenlik risklerine dikkat çekti.

30 EKİM 2025 PERŞEMBE 13:40
0
209
0
AA aa
GRUP YOLUNDA GÜVENLİK SORUNU TEPKİSİ

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, Şehittepe–Dereköy–Balgöze–Yiğitbaşı Grup Yolu ile Şehittepe–Ardıçdibi yol ayrımında meydana gelen yol bozulmaları ve güvenlik risklerine dikkat çekti.

HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, yaklaşık bir yıl önce tamamlanan grup yolunda yaşanan kayma ve asfalt bozulmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Doğru, bozulmaların sürücüler için ciddi güvenlik riski oluşturduğunu ifade etti.

Doğru, yolun kısa sürede hasar görmesinin yeterli fizibilite ve teknik çalışmanın yapılmadığını gösterdiğini belirterek, “Bu durum, kamu kaynaklarının verimli kullanılmadığına işaret etmektedir” dedi.

Şehittepe–Ardıçdibi yol ayrımında geçmiş yıllarda meydana gelen kazalara da dikkat çeken Doğru, yol güvenliğinin yeniden değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.

HÜDA PAR olarak sürecin takipçisi olduklarını belirten Doğru, “Vatandaşlarımızın can güvenliği için gerekli teknik inceleme ve onarım çalışmalarının ivedilikle yapılması gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın