25 Nisan 2024 Perşembe

GÜLER: BUNLAR TAMAMEN DEDİKODU

13 ARALIK 2018 PERŞEMBE 18:26
1
2470
0
AA aa
GÜLER: BUNLAR TAMAMEN DEDİKODU

AK Parti İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, beraberinde ki teşkilat üyeleri ile birlikte Genç İlçe başkanlığını ziyaret etti. Seçim çalışmaları hakkında ilçe yönetiminden bilgi alan İl Başkanı Mehmet Hanefi Güler, yerel seçimlerle alakalı kamuoyunda çıkan dedikoduların gerçeği yansıtmadığını sert sözlerle ifade ederken, aday belirleme çalışmalarının devam ettiğini ve kamuoyunda adayların belli olduğu şeklinde çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi.

“BU TARZ SÖYLEMLER KAHVE DEDİKODUSUDUR”

Bazı çevrelerin kahve köşelerinde oturup genel merkezden bilgi aldık aday budur şeklindeki söylemleri ile insanların onur ve gururları ile oynadıklarını belirten Başkan Güler, “Yerel seçimlerle alakalı AK Parti Seçim İşleri Başkanlığımız çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Kahve köşelerinde oturup birilerinin ismini kullanarak, sabah başka bir ismi aday gösterip, akşam ise başka bir ismi aday göstermek ve ilçe halkını da kendi yalanlarına inandırmak isteyen şahıslar kesinlikle partimize zarar verme düşüncesinde olan insanlardır” diye konuştu.

“TEK RİCAMIZ DEDİKODULARA FIRSAT VERİLMEMESİ”

İlçe halkından ve aday adaylarından tek ricalarının isim belirlendikten sonra dedikodulara fırsat verilmemesi gerektiğini söyleyen Başkan Güler, “Biz ilk günden bu yana ilçe halkına adayı biz değil siz belirleyeceksiniz dedik ve bunun üzerine gerekli anket ve sms çalışmalarını yaptırdık. Bunların akabinde temayül yoklaması yapıldı ve bizde bütün sonuçları genel merkezimize yolladık. Genel merkezimizde adayların halkın vermiş olduğu kararı onaylayacak ve son kararı verecek. Aday adayı olan arkadaşlarımızdan ve değerli Genç halkından tek ricamız aday kim olursa olsun çıkan ismin arkasında durmaları ve dedikodulara fırsat vermemeleridir” ifadelerini kullandı.

“RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADIKÇA ÇIKAN HABERLERE İNANMAYIN”

Güler, açıklamasının sonunda bilgi kirliliği oluşmaması adına il başkanlığından resmi bir açıklama yapılmadığı müddetçe kamuoyunda çıkan söylentilere ve belirtilen isimlere itibar edilmemesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın