26 Nisan 2024 Cuma

GÜN KENETLENME GÜNÜDÜR

19 OCAK 2019 CUMARTESİ 12:09
3
1810
0
AA aa
GÜN KENETLENME GÜNÜDÜR

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde AK Partiden Genç Belediye Başkan Aday Adayı olan İnşaat Mühendisi Emin Varan, partinin kararına saygı duyduklarını belirterek “Gün birbirimizi eleştirme günü değil, davamıza ve birbirimize sımsıkı sarılma ve kenetlenme günüdür” dedi.

Genç Kamuoyunun merakla beklediği AK Parti'nin adayı kim olacak sorusu Zeki Dirik'in Belediye başkan adayı olarak gösterilmesinin ardından son bulurken, başkanlık için yarışan Emin Varan, bundan sonraki süreçte partisinin yanında olduklarını ve adaya tam destek vereceklerini deklare etti.

“PARTİMİZE DESTEĞİMİZ TAMDIR”

Büyük lider Recep Tayyip Erdoğan ve AK parti'ye her zaman tam destek vereceklerini belirten İnşaat Mühendisi Emin Varan “Öncelikle şunun bilinmesini isterim ki, bizler hiçbir zaman şahsi davaların peşinde olmadık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan bu davanın her daim yanında ve destekçisi olduk. Bu dönem AK davada bir nefer olarak görev ve sorumluluk almak için bir yola koyulduk. Birbirinden değerli olan aday adayı arkadaşlarımızın ortak gayesi Genç ilçemiz idi. Tabi bugün bu görev bir arkadaşımıza tevdi edildi. İlk günden de söylediğimiz gibi, partimiz bu amaçla bizlere yer versin vermesin, her daim partimizin yanında duracağız. Bu günde bu görev Sayın Zeki Dirik'e tevdi edildi. Bende şahsım, ailem ve tüm sevenlerim adına kendisini tebrik ediyorum. Çıktığım bu yolda bana her daim destek olan tüm kadirşinas Genç halkına sonsuz şükranlarımı sunarım”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın