29 Nisan 2024 Pazartesi

GURBETÇİLER, MURATSPOR İÇİN TEK YÜREK OLDU

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Yeni Genç Muratspor için İstanbul'da dayanışma gecesi düzenlendi. Siyaset, Bürokrasi, İş ve Sanat camiasından önemli katılımların sağlandığı gecede Genç Muratspor'un geleceği ve hedefleri için el birliğiyle hareket ve destek kararı alındı.

30 OCAK 2024 SALI 18:06
1
1559
0
AA aa
GURBETÇİLER, MURATSPOR İÇİN TEK YÜREK OLDU

Geceye katılım sağlayan ve destek sunanların isimleri ise dev bir pankartla Kent Meydanına asılacak ve kendilerine teşekkür edilecek. 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Genç Muratspor için İstanbul'da “Birlik ve Dayanışma” Gecesi düzenlendi.

Genç Kaymakamlığı ve Genç Belediyesi öncülüğünde, Gençli İş insanı Çerkez Övün ana sponsorluğunda Galata Köprüsünde gerçekleşen geceye Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Milletvekilleri Feyzi Berdibek ile Zeki Korkutata, Eski Devlet Bakanı Mehmet Sevilgen, Eski AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Ümraniye Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Genç Belediye Başkanı M.Zeki Dirik'in yanı sıra bürokrasi, iş ve sanat dünyasından çok sayı isim katıldı.

TRT Bingöl Muhabiri Sinan Atan ve Halk Ozanı Abdurrahman Delen'in sunuculuğunu yaptığı gecede ilk olarak TRT muhabirliğinin yanı sıra Genç Muratspor Kulübünde de Müdürlük görevini yürüten Sinan Atan tarafından kulübün mevcut mali ve sportif durumu ile sezon hedefleri ve geleceğe dair planlamaları anlatıldı.
Mali açıdan sunulacak desteklerin sezon içindeki yükü hafifletmenin yanı sıra gelecek sezon itibariyle altyapı için önemli bir kapı aralayacağını belirten Kulüp Müdürü Sinan Atan, gelecek dönem itibariyle kendi futbolcularını yetiştirip ilçede futbola dair yeni bir pencere açmak istediklerini söyledi.

SANIR: “NAKDİ YARDIM DEĞİL VEFA BORCUMUZU ÖDÜYORUZ”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bin-Genç-Der Başkanı Halit Sanır,” Çocukluk sevdamız Genç Muratspor için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu gecede toplanacak olan para bizlerin, ilçemizin çocuklarına gelecek yarınlarına olan vefa borcumuzdur. Böylesi güzel bir organizasyonda bizleri bir araya getiren Muratspor Yönetimine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Dernek olarak bizlerde elimizi taşın altına atıp maddi manevi destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

BAŞKAN DİRİK: “DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”

Sanır'ın ardından sahneye çıkan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, tarihi başarılar ile dolu Muratspor'a herkesin sahip çıkmasını isteyerek, “Sezon başından bu yana sürekli destek sunduğumuz ve elde ettiği başarılar ile göğsümüzü kabartan Kulubümüze herkesin destek olması gerekiyor. Bizler her daim sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız için mahalle aralarına yaptığımız parkların yanı sıra halı sahalar da yaparak sporu tabana yaydık. İnşallah Muratspor kulübümüz ile birlikte altyapı çalışmalarına da destek verip çocuklarımız için güzel ve aydınlık yarınlara imza atacağız” şeklinde konuştu. 

KAYMAKAM GÜZEL: “KAYMAKAMLIK OLARAK ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”

İyi bir Fenerbahçe taraftarı olmasına rağmen Muratspor'un renklerinden dolayı sarı kırmızıya aşık olduğunu ve kendisi gibi ilçe halkının futbolu çok sevdiğini belirten Kaymakam Muhammet Güzel, “Muratspor'umuz ilçemizin havasını değiştirmiş durumda. Çok iyi bir yönetim kurulu ve futbolcu topluluğu var. Maddi imkansızlıklara rağmen ilk yarı çok başarılı oldu kulübümüz. Ben inanıyorum ki bu kulübe hep birlikte sahip çıkarsak çok rahat bir şekilde profesyonel liglere çıkabiliriz. Ben kaymakam olarak şunun sözünü veriyorum. Muratspor için elimi değil gövdemi taşın altına atacağım. Tüm herkesten maddi manevi takımlarının yanında olmasını istiyorum” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN ARIKAN: “ÜZERİMİZE DÜŞEN DESTEĞİ BİZDE FAZLASIYLA YAPACAĞIZ”

Bingöl Belediyesi olarak Genç Muratspor'u Bingölspor'dan ayırt etmediklerini ifade Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, “İki güzide kulübümüze gerekli her türlü desteği verdik vermeye de devam edeceğiz. Allah'ın izniyle Genç Muratspor'a çok güzel bir desteğimiz daha olacak. Gecenin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum” diye konuştu. 

BERDİBEK: “MURATSPOR'UN BAŞARILI OLMASI İÇİN ELİMDEN GELENİN FAZLASINI YAPACAĞIM”

Genç'i ve Genç halkını çok sevdiğini belirten AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek: "Yeni Genç Murat Spor, Bingöl'ümüzü Bölgesel Amatör Lig'de başarıyla temsil ediyor. Bu takımın başarısı için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz. Takımımıza başarılar diliyorum. Bu güzel etkinlikte emeği geçen kulüp yöneticilerimize ve takımımıza gönül veren tüm sporseverlere, cefakâr taraftarımıza, kadirşinas hemşerilerimize ve kıymetli misafirlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Yeni Genç Murat Spor Takımımızın yolu açık olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun." Şeklinde konuştu. 

KORKUTATA: “BU TAKIM HEPİMİZİN VE HEPİMİZ DESTEK OLMALIYIZ”

Genç Muratspor'un ligde Bingöl'ü temsil ettiğini ve tüm herkesin bu güzide kulübe sahip çıkmasını isteyen AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, “İlçemizin köklü takımına sahip çıkmak boynumuzun borcu. Hepimiz el birliği yaparak bu takıma sahip çıkacağız. Çok güzel bir gece oldu. Emeği geçenleri yürekten tebrik ediyorum” dedi. 

VALİ USTA: “HEM GENÇLİLERİ HEM DE MURATSPOR'U ÇOK SEVDİM”

Valilik makamına oturduğu günden bu yana tüm Bingöl'ün kalbine taht kuran Vali Ahmet Hamdi Usta ise gecenin sonunda yaptığı konuşmada; “Atandığım günden bu yana hem Gençlileri hem de Muratspor'u çok ama çok sevdim. Bu köklü kulübe herkes gibi bende elimden gelenin daha fazlasını yapacağım. Bizim üzerimize ne düşüyorsa fazlasını yapacağız. İnşallah 2.devrede hem Bingölspor hem de Genç Muratspor başarılı sonuçlar alır ve ilimize 2 takımdan biri şampiyonluk kupasını getirir” ifadelerini kullandı. 

“ANA SPONSORLARA PLAKET, KATILIMCILARA İSE HEDİYELİK EŞYA DAĞITILDI”

İstanbul'da düzenlenen gecenin tüm masraflarını üstlenerek örnek bir davranışa imza atan iş insanları Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün'e Muratspor tarafından teşekkür plaketi yaptırıldı. Çerkez Övün ve oğlu Umut Övün'e plaketleri Milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata tarafından takdim edildi. Geceye katılım sağlayan misafirlere ise, Sarı kırmızı renkler ile hazırlanmış özel çantalar içerisinde Muratspor Forması, Muratspor Bayrağı, Muratspor Logolu Kupa Bardak ve teşekkür kartı hediye edildi. 

“KATKI SUNANLARIN İSİMLERİ KENT MEYDANINA ASILIP TEŞEKKÜR EDİLECEK”

Muratspor yönetimi tarafından alınan karar gereği dedikodulara mahal vermeme adına şeffaflık gereği kulübe destek olanların isimleri Kent Meydanında asılacak ve destek sunanlara teşekkür edilecek. 

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın