03 Mayıs 2024 Cuma

GÜZEL, GÖREVİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı son kararnamesi kapsamında Genç İlçesi'ne kaymakam olarak atanan Muhammet Güzel, görevine başladı.

11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ 09:49
1
1668
0
AA aa
GÜZEL, GÖREVİNE BAŞLADI

Cumhurbaşkanlığı, Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Trabzon Çaykara Kaymakamlığından Genç İlçesine atanan Kaymakam Muhammet Güzel, bugün itibariyle Genç ilçesine gelerek görevine başladı.

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Kaymakam Güzel, yaptığı ilk açıklamada, "Bugün itibariyle ilçemizdeki vazifemize başlamış bulunmaktayız. 

Hemşehrilerimizin her talebi ana gündem maddemiz olacaktır. Rabbim bizi mahcup etmesin, zorumuzu kolay eylesin. Tüm Gençli hemşehrilerimin dua ve desteklerini bekliyorum." dedi.

Genç Havadis Gazetesi olarak ilçemize yeni atanan Kaymakam Muhammet Güzel'e hoş geldin der, yeni görevinde üstün başarılar dileriz.

MUHAMMET GÜZEL KİMDİR?

Kaymakam Muhammet Güzel 1993 yılında Konya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini aynı şehirde tamamladı. 2016 yılında Hacettepe Üniversitesi İİBF Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aynı yıl girdiği Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine katıldı. Kaymakam Adaylığı süresince yurtiçinde ve yurtdışında tamamladığı staj aşamalarından sonra 2019-2021 yılları arasında Bartın ili Kurucaşile ilçesinde görev yaptı. 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla Çaykara Kaymakamı olarak atanan Muhammet Güzel Diş Hekimi Meltem Güzel ile evli olup İngilizce bilmektedir.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın