05 Mayıs 2026 Salı

GÜZEL'DEN AİLE YILI JESTİ

Bir yıl boyunca kurslarda eğitim alan ADEM kursiyerleri, Genç Kaymakamı Muhammed Güzel'in 'Aile Yılı' jestiyle Karadeniz Turuna çıktılar.

29 MAYIS 2025 PERŞEMBE 16:57
0
911
0
AA aa
GÜZEL`DEN  AİLE YILI  JESTİ

 Genç Kaymakamlığı himayelerinde, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi (ADEM) kurslarında eğitim alan 51 kadın kursiyer, Aile Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gezi programıyla Artvin, Trabzon ve Rize'nin tarihi ve doğal güzelliklerini görme imkânı buldu.

Kursiyerler, rehber eşliğinde gerçekleştirilen gezide; Sümela Manastırı, Trabzon Ayasofya Camii, Uzungöl, Ayder Yaylası, Zil Kalesi, Atatepe ve Karagöl gibi bölgenin önemli turistik noktalarını ziyaret etti.

Gezi boyunca katılımcılara, ziyaret edilen yerlerin tarihi, kültürel ve mimari özellikleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. Kursiyerler hem yeni yerler keşfetmenin heyecanını yaşadı hem de kaynaşma fırsatı buldu.

Programın sonunda memnuniyetlerini dile getiren kursiyerler, kendilerine bu imkânı sunan Kaymakam Muhammet Güzel başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.04.2026
19:02
BİNGÖL`E TÜBİTAK`TA BÜYÜK GURUR
BİNGÖL'E TÜBİTAK'TA BÜYÜK GURUR
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
18:49
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
BU ÇİÇEGİ KOPARMANIN CEZASI 700 BİN TL
Doğal yaşamın korunması açısından büyük önem taşıyan ters lalelerin koparılması veya zarar verilmesi ise ciddi yaptırımlara tabi tutuluyor.
30.04.2026
18:44
10 MİLYAR TL`LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
10 MİLYAR TL'LİK HİBE İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 2026 yılı Kırsal Kalkınma Yatırım Programı kapsamında üreticilere 10 milyar TL bütçeli destek sunulacak. Başvurular 12 Haziran 2026'ya kadar yapılabilecek. Proje tutarının KDV dahil olmak üzere yüzde 50 ile yüzde 70'i arasında hibe desteği verilecek.
30.04.2026
18:34
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
YENİ DÖNEMDE SEVKLER AZALDI
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
18:28
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ  BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
BAL ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAL İÇİN TANITIM ALANI AYRILMALI
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı
30.04.2026
18:22
BİNGÖL`DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
BİNGÖL'DE ÜÇ DİLLİ MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın