27 Nisan 2024 Cumartesi

GÜZEL'DEN SAĞLIK MERKEZLERİNE ZİYARET

Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Yenişehir ve Genç Merkez Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

28 ARALIK 2023 PERŞEMBE 10:51
0
1161
0
AA aa
GÜZEL`DEN SAĞLIK MERKEZLERİNE ZİYARET

Kaymakam Muhammet Güzel, ilçedeki sağlık hizmetlerini yerinde incelemek amacıyla Yenişehir ve Genç Merkez Aile Sağlığı Merkezlerini ziyaret etti. Yapılan ziyarette, Kaymakam Güzel, Aile Sağlığı Merkezi'nde görevli doktor ve sağlık çalışanları ile bir araya gelerek, kurum bünyesinde yürütülen sağlık hizmetleri hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ziyaret kapsamında, Aile Sağlığı Merkezi içindeki bölümleri ve üniteleri inceleyen Kaymakam Güzel, sağlık personeli ile bir süre sohbet ederek, günlük çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Muayenehanelerde görev yapan doktorlar ve sağlık personeliyle yapılan samimi sohbetlerde, sağlık hizmetlerinin kalitesi ve vatandaş memnuniyeti üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Kaymakam Muhammet Güzel, muayeneye gelen vatandaşlarla da birebir ilgilenerek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve sağlık durumları hakkında bilgi aldı. Ziyarette Kaymakam Güzel'e, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Burak Bozgan eşlik etti.

 

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın