19 Nisan 2024 Cuma

HALKI AYRIŞTIRMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Berdibek; 'Bölge siyasetiyle halkı ayrıştırmalarına izin vermeyeceğiz, birlikteliğimizi koruyacağız ve inşallah hep birlikte başaracağız' dedi.

26 NİSAN 2023 ÇARŞAMBA 20:51
0
1787
0
AA aa
HALKI AYRIŞTIRMALARINA İZİN VERMEYECEĞİZ

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili adayı Feyzi Berdibek “Halk Buluşmaları” kapsamında bir araya geldikleri vatandaşlardan 14 Mayıs için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye destek istedi.

Vatandaşlarla buluşmada önemli mesajlar veren  Feyzi Berdibek, bölgeciliğe izin vermeyeceklerini ve tüm Bingöl'ün adayları olacağını belirterek, "Bölge siyasetiyle halkı ayrıştırmalarına izin vermeyeceğiz. Solhan – Genç yâda bir başka bölge ayrımı yapmadan birliğimizi, beraberliğimizi koruyacağız inşallah" dedi.

“Ak Parti'de ötekileştirme ve ayrıştırmaya yer yok”

Bingöl'ün tüm bölgelerinin birbiriyle yakın ilişki içerisinde olduğuna dikkat çeken Berdibek, “Bingöl geçmişten bu yana aile ve akrabalık bağları güçlü bir şehrimizdir. Bu bağları bölgecilik gibi çıkarlar ile koparmak doğru değildir. AK Parti siyasetinde ötekileştirme ve ayrıştırmaya yer yoktur. Bizler bazı siyasilerin yaptığı gibi bölge siyaseti yapmayacağız inşallah. Bingöl bizim için ne ise Genç, Karlıova,  Kiğı, Yedisu, Yayladere  Adaklı ve Solhan'da bizim için o kadar önemlidir” dedi. Berdibek, bölgecilik siyasetiyle halkın ayrıştırılmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi.

“Hizmetin ulaşmadığı yerleşim birimi kalmadı”

AK Parti iktidarında Türkiye'de hizmetin ulaşmadığı yerleşim yerinin kalmadığını söyleyen Berdibek, “16 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye'de eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda gelişmeler yaşandı. Türkiye'de olduğu gibi Bingöl'de de hizmetin ulaşmadığı yerleşim birimi kalmadı. En ücra yere dahi gitseniz AK Parti'nin mutlaka bir hizmetini görürsünüz. İmkanlar ölçüsünde tüm bölgelerimize hizmetler yapılıyor. İnşallah yeni dönemde de daha fazla yatırımlar yapılarak halkımızın yaşam standartları yükseltilecek” dedi.

HABER:SİNAN ATAN

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın