10 Mayıs 2025 Cumartesi

HALKIMIZIN GÖNLÜ LAF DEĞİL, İŞ ÜRETENDEN YANA

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, esnaf ziyareti yapıp halk buluşmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları ile ilgili görüşleri alınan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları; 'Birtakım sıkıntılar yaşanıyor olsa da halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden, gelişimi önceleyenden yana. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz

08 MAYIS 2023 PAZARTESİ 16:42
0
1808
0
AA aa
HALKIMIZIN GÖNLÜ LAF DEĞİL, İŞ ÜRETENDEN YANA


14 Mayıs 2023 seçimleri kapsamında halk buluşmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, gitmedik kapı girilmedik gönül şiarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bingöl Merkez ve ilçeler de çok yoğun bir seçim çalışması yürütüp seçmenin nabzını tutan ve sorunların yanı sıra önerileri not alan Adaylar, Bingöl'ün en fazla yatırımı AK Parti döneminde aldığına dikkat çekerek Bingöl için daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirtiyorlar. Adaylar, "Yeni dönemde de milletimizden yetki istiyoruz. Sadece genelde değil, yerelde de Bingöl'de de iktidar olmak istiyoruz. Bunun için Bingöl'de bu sefer 3 -0 olsun diyoruz" 

“HALKIMIZIN GÖNLÜ İŞ ÜRETENDEN YANA”

Ziyaretler kapsamında bir araya geldikleri vatandaşların beklentilerini dinleyerek sorun ve talepleri tek tek not alan Adaylar; “İnsanımız kadirşinastır. Yapılan yatırımları görüyor ve takdir ediyor. Yapılan her yatırım yeni bir istihdam, kalkınmanın yeni bir basamağı demektir. Biz hizmet üretimine, memleketin gelişimine odaklıyız. Birileri büyük yatırımları görmezden gelip klişe muhalefet anlayışıyla suni gündemler yaratma çabasında olsa da vatandaşlarımızın gönlünün laf değil, iş üretenden yana olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz”

“AK PARTİ KONUŞMAZ, YAPAR”

AK Parti'nin en ücra köylerde dahi eseri olduğunu söyleyen Milletvekili Adayları, “AK Parti konuşmaz, yapar. AK Parti iktidarları döneminde ülkede önemli projeler hayata geçirildi ve hala devam eden büyük ölçekli projelerde malumdur. Bingöl'de bu 21 yıllık sürede birçok alanda hizmet aldı. Devasa projeler olan ve Bin'e yakın vatandaşımıza iş kapısı açan SÜTAŞ'ın yanı sıra yine Bin'e yakın istihdam oluşturacak olan Demir Madeni yatırımı ile Bingöl yatırımda şaha kalkmıştır. Bu büyük ölçekli yatırımların yanı sıra Bingöl'ün eğitim alanında neredeyse büyük ölçüde okulları yenilendi ve 196 okul, 8 adet spor salonu, 28 pansiyon, 152 adet te lojman yapıldı. Üniversitemiz 17 bini aşkın öğrenciye kucak açtı ve her yıl yeni bölümler açılıyor. Teksilkent projeleri ile 3 Bin kişiye şu anda istihdam sağlanıyor. Çağrı Merkezleri, İŞGEM ile yine yüzlerce vatandaşımız istihdam edilmekte. Bingöl Havalimanı, Sağlık yatırımları, Ulaştırmada dev yatırımlar, Çapakçur Viyadüğü, Doğalgaz, DAP İdaresi yatırımları, DSİ yatırımları, Kalkınma Ajansı destekleri, 500 yataklı hastane projesi, Sulama göletleri, KÖYDES ile köylere götürülen hizmetlerle AK Parti döneminde yapılan hizmetler sayılamayacak ölçüde fazladır. Halkımız eğitimden sağlığa ve ulaşıma kadar birçok eseri görmeseydi 20 yıl boyunca destek vermezdi. AK Parti eserleri ile meydandadır"

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın