24 Nisan 2024 Çarşamba

HALKIMIZIN GÖNLÜ LAF DEĞİL, İŞ ÜRETENDEN YANA

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları, esnaf ziyareti yapıp halk buluşmalarına devam ediyor. Seçim çalışmaları ile ilgili görüşleri alınan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları; 'Birtakım sıkıntılar yaşanıyor olsa da halkımızın gönlü laf değil, iş üretenden, gelişimi önceleyenden yana. Bunu sahada net bir şekilde görüyoruz

08 MAYIS 2023 PAZARTESİ 16:42
0
1561
0
AA aa
HALKIMIZIN GÖNLÜ LAF DEĞİL, İŞ ÜRETENDEN YANA


14 Mayıs 2023 seçimleri kapsamında halk buluşmalarını sürdüren AK Parti Bingöl Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, gitmedik kapı girilmedik gönül şiarıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bingöl Merkez ve ilçeler de çok yoğun bir seçim çalışması yürütüp seçmenin nabzını tutan ve sorunların yanı sıra önerileri not alan Adaylar, Bingöl'ün en fazla yatırımı AK Parti döneminde aldığına dikkat çekerek Bingöl için daha yapacak çok işlerinin olduğunu belirtiyorlar. Adaylar, "Yeni dönemde de milletimizden yetki istiyoruz. Sadece genelde değil, yerelde de Bingöl'de de iktidar olmak istiyoruz. Bunun için Bingöl'de bu sefer 3 -0 olsun diyoruz" 

“HALKIMIZIN GÖNLÜ İŞ ÜRETENDEN YANA”

Ziyaretler kapsamında bir araya geldikleri vatandaşların beklentilerini dinleyerek sorun ve talepleri tek tek not alan Adaylar; “İnsanımız kadirşinastır. Yapılan yatırımları görüyor ve takdir ediyor. Yapılan her yatırım yeni bir istihdam, kalkınmanın yeni bir basamağı demektir. Biz hizmet üretimine, memleketin gelişimine odaklıyız. Birileri büyük yatırımları görmezden gelip klişe muhalefet anlayışıyla suni gündemler yaratma çabasında olsa da vatandaşlarımızın gönlünün laf değil, iş üretenden yana olduğunu net bir şekilde görebiliyoruz”

“AK PARTİ KONUŞMAZ, YAPAR”

AK Parti'nin en ücra köylerde dahi eseri olduğunu söyleyen Milletvekili Adayları, “AK Parti konuşmaz, yapar. AK Parti iktidarları döneminde ülkede önemli projeler hayata geçirildi ve hala devam eden büyük ölçekli projelerde malumdur. Bingöl'de bu 21 yıllık sürede birçok alanda hizmet aldı. Devasa projeler olan ve Bin'e yakın vatandaşımıza iş kapısı açan SÜTAŞ'ın yanı sıra yine Bin'e yakın istihdam oluşturacak olan Demir Madeni yatırımı ile Bingöl yatırımda şaha kalkmıştır. Bu büyük ölçekli yatırımların yanı sıra Bingöl'ün eğitim alanında neredeyse büyük ölçüde okulları yenilendi ve 196 okul, 8 adet spor salonu, 28 pansiyon, 152 adet te lojman yapıldı. Üniversitemiz 17 bini aşkın öğrenciye kucak açtı ve her yıl yeni bölümler açılıyor. Teksilkent projeleri ile 3 Bin kişiye şu anda istihdam sağlanıyor. Çağrı Merkezleri, İŞGEM ile yine yüzlerce vatandaşımız istihdam edilmekte. Bingöl Havalimanı, Sağlık yatırımları, Ulaştırmada dev yatırımlar, Çapakçur Viyadüğü, Doğalgaz, DAP İdaresi yatırımları, DSİ yatırımları, Kalkınma Ajansı destekleri, 500 yataklı hastane projesi, Sulama göletleri, KÖYDES ile köylere götürülen hizmetlerle AK Parti döneminde yapılan hizmetler sayılamayacak ölçüde fazladır. Halkımız eğitimden sağlığa ve ulaşıma kadar birçok eseri görmeseydi 20 yıl boyunca destek vermezdi. AK Parti eserleri ile meydandadır"

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2024
19:33
ENCÜMENLER`DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
ENCÜMENLER'DEN ÖRNEK DAVRANIŞ!
Genç Belediyesi yeni meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantının ardından örnek bir davranış sergileyen HÜDA PAR Belediye Meclis üyeleri, aldıkları toplantı ücretlerini Gazze'ye bağışladı.
23.04.2024
12:38
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI
Genç ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104'üncü yılı coşkuyla kutlandı.
22.04.2024
20:10
HUSUMET `GÜZEL` SONUÇLANDI
HUSUMET 'GÜZEL' SONUÇLANDI
Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, ilçe kaymakamı Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
19.04.2024
14:10
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
AHIRI MÜHÜRLENDİ, HAYVANLARI DIŞARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN İNTERNET TEPKİSİ
MUHTAR SARI'DAN İNTERNET TEPKİSİ
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın