29 Mart 2024 Cuma

HARÇLIKLARIYLA HEDİYE GÖNDERDİLER

Muğla'da görev yapan Gençli öğretmen Cemal Emen'in öğrencileri örnek bir çalışmaya imza attı. Harçlıklarını biriktiren öğrenciler çok sayıda hediye alarak Genç ilçesindeki akranlarına gönderdi.

04 MAYIS 2021 SALI 01:08
9
3163
1
AA aa
HARÇLIKLARIYLA HEDİYE GÖNDERDİLER

Muğla'nın Milas İlçesinde Merkez Ortaokulu 5-A sınıfı öğrencileri “Paylaştığın Senindir, Biriktirdiğin Değil” projesi başlatarak harçlıklarını biriktirmeye başladı. Genç'te uzun yıllar görev yapan ve her kesimin sevgisini kazanan Cemal Öğretmenleri ve Milas Belediyesi'nin de desteğiyle aldıkları hediyeleri Genç ilçesi Günkondu köyü Yeniçağ İlkokulu'ndaki arkadaşlarına gönderdi.

Öğrenciler biriktirdikleri harçlıklarıyla akranlarına spor ayakkabı, forma, şort, tişört, kız öğrencilere ise pantolon, tişört, 5 futbol, 5 voleybol topu, kırtasiye malzemesi, projeksiyon, tablet ve Milas belediyesi tarafından laptop ile 21 tane satranç takımı hediye gönderdi.

“ÇOCUKLARDAN CEMAL ÖĞRETMENE VE AKRANLARINA TEŞEKKÜR”

Genç ilçesinde uzun yıllar öğretmenlik yapan ve her kesimin sevgisini kazanan Cemal Emen, Genç'te ki köy çocuklarını unutmayarak anlamlı bir etkinlik başlattı. Anlamlı etkinliğin amacına değinen Emen şu ifadeleri kullandı;  “Değerlerin toplum içinde var olması ve sürdürülebilmesi için özellikle çocuklara kazandırılması temeldir. Çocuklar yardımlaşma ve paylaşma duygularıyla doğmazlar. Bunun için aile içi eğitimin, okulun, çevrenin yadsınamaz bir etkisi söz konusudur. Bireyler değerleri aile içerisinde kazanmaya başlar ve toplumun etkisiyle süreç devam eder. Biz de bu bilinçle öğrencilerimiz farkındalık projesi yapalım dedik ve yaptık. Çocuklarımız harçlıklarını biriktirerek ülkenin diğer ucundaki akranlarına çeşitli hediyeler aldı ve teslim ettik. Onların mutluluğuna ortak olduk” dedi.

Günkondu Yeniçağ ilkokulunda okuyan çocuklar ise, hem Cemal öğretmene hem de hediyeleri gönderen akranlarına teşekkürlerini iletti.


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_79)
04 Mayıs 2021 Salı 12:12
Bu ülkeyi ancak öğretmenler güzelleştir.
#DOPDOĞRU#
Beğendim (5) Beğenmedim (0)Cevapla
27.03.2024
13:59
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
MUKABELE HALKALARINA YOĞUN İLGİ
Ramazan ayı nedeniyle camilerde yapılan Kur'an-ı Kerim mukabelelerine Genç'te de yoğun ilgi gösteriliyor.
27.03.2024
13:27
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
HAYIRSEVER İŞ İNSANINDAN YÜZLERCE AİLEYE ET YARDIMI
Avrupa'da ikamet eden hayırsever iş insanı Doğukan Çakmakçı, Genç ilçesinde Ramazan ayı vesilesiyle maddi durumu olmayan yüzlerce aileye et yardımında bulunarak örnek bir davranışa imza attı
25.03.2024
13:56
MURATSPOR`UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
MURATSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz Yeni Genç Muratsporkendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığıRüstempaşaspor'u3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 11 maça çıkarırken, maç öncesi açılan 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez' pankartı ile teröre lanet okundu.
25.03.2024
13:01
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
HELİKOPTERLE KURTARILDILAR
Genç'te etkili olan kar ve tipi sonucu yolu kapanan mezrada mahsur kalan 2 avcı askeri helikopterle kurtarıldı.
21.03.2024
19:06
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
SEÇMEN SAYISI 2 BİN 941 ARTTI
Büyük heyecanla beklenen 31 Mart yerel seçimleri için geri sayım başladı. Genç İlçe merkezinde 13 Bin 934 seçmen, 44 sandıkta oy kullanacak. Başkanlık için 5 isim kıyasıya yarışırken 2019 seçimlerine göre seçmen sayısı 2 Bin 941 kişi arttı. Yeni seçmenler belediye başkanlığı seçimlerinin sonucuna da doğrudan etki yapacak.
21.03.2024
17:56
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
KÜLTÜR MERKEZİ, ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ EVİ OLDU
Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi, öğrencilerin ikinci evi oldu. Sessiz ve nezih bir ortamda ders çalışan öğrenciler, aile sıcaklığında LGS, YKS ve KPSS gibi sınavlara hazırlanıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın