19 Haziran 2026 Cuma

HASTALARIN UMUDU OLDU

Gençli hemşerimiz Uzman Doktor Yusuf Avcı, görev yaptığı Muş Malazgirt Devlet Hastanesinde yaptığı çalışmalarla takdir topluyor.

04 ŞUBAT 2019 PAZARTESİ 12:29
0
2416
1
AA aa
HASTALARIN UMUDU OLDU

Gençli KBB Uzmanı Doktor Yusuf Avcı yaptığı hizmetler ve Muş halkının sevgisini kazanmasıyla göğsümüzü kabarttı. Gösterdiği mütevazi ve yardımsever davranışları ile görev yaptığı hastanede çok sevilen Avcı, hastane başvurularının yüzde 65'inin bir şekilde kulak burun boğaz hastalıkları ve baş-boyun cerrahisi ile bağlantılı olduğunu belirterek, “İlçedeki hastalarımıza KBB uzmanı olarak her yaş grubunda ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın hasta kabul ediyoruz. Dâhiliye hekimleri gibi muayene yapıp ilaç yazıyoruz. Hastalarımıza endoskopik cerrahi, mikro cerrahi, estetik cerrahi gibi cerrahinin değişik tekniklerini de uygulayabiliyoruz. Kulak burun boğaz uzmanı olarak bu hastanemizde hastalarımızın kulak, burun, gırtlak, ağız boşluğu, üst yutak ile yüz ve boyunda yer alan hastalıkların tedavisini yapıyoruz. Ayrıca Antalya, Muş, Ağrı ve Bingöl'den estetik burun ameliyatı için gelip Malazgirt'te ameliyat olan hastalarımız oldu” dedi.

“SAYISIZ KULAK, BURUN VE BOĞAZ AMELİYATI YAPTIK”

Malazgirt ilçesinde göreve geldiği günden beri sayısız kulak burun ve boğaz ameliyatı yaptığı ifade eden Uzm. Dr. Yusuf Avcı, “İlçedeki hastalara şifa dağıtmak için gece gündüz çalışıyoruz. Malazgirt ilçesinde en çok yaptığımız ameliyatlar burun ameliyatları. Burun ameliyatlarıyla oldukça yoğun uğraşan bir cerrah olarak söyleyeyim; başarılı burun ameliyatını tanımlamak zordur. Ancak, ameliyat nasıl olursa olsun burun doğal görünmeli, kendi içindeki tüm yapılarla uyumlu ve orantılı olurken, yüzün diğer yapıları olan alın, çene, dudaklar ve elmacık kemikleriyle de uyumunun olması gerekir. Malazgirt ilçesinde 3 ay içinde yaklaşık 200 ameliyat yaptık, bunların yarısı estetik burun ameliyatı. Birçok hastamıza şifa dağıttık. Bu hastanemizde yaptığız tüm ameliyatlarda bizlere çok yardımcı olan Anestezi Uzm. Dr. Azize Bavli'ye hastalarım adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Hastane Müdürümüz Hüseyin Haydaroğulları ve Başhekim Uzm. Dr. Ejder Kamil Öztürk'e bizlere verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üç defa başka hastanelerde burun ameliyatı olduğunu ifade eden Adem Doğan ise, şifayı Malazgirt Devlet Hastanesinde bulduğunu belirtti. Adem Doğan, “Benim burnumda kemik vardı, nefes almakta çok zorlanıyordum. Üç defa burun ameliyatı oldum başka hastanelerde, fakat şifayı Yusuf Hoca sayesinde Malazgirt Devlet Hastanesinde buldum. Şimdi çok rahat nefes alabiliyorum. Allah razı olsun. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_24)
05 Şubat 2019 Salı 14:22
Yusuf hocam gurur duyduk.Başarılarınız daim olsun.
Beğendim (0) Beğenmedim (0)Cevapla
19.06.2026
12:03
HÜLAKÜ BİNGÖL`DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
HÜLAKÜ BİNGÖL'DE TARIM ARAZİLERİ İMAR BASKISI ALTINDA
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tarım politikalarını eleştirerek, Bingöl'deki verimli tarım arazilerinin imar baskısı altında olduğunu söyledi.
19.06.2026
11:56
GENÇ`TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
GENÇ'TE DAĞ KEÇİLERİ GÖRÜNTÜLENDİ
Genç İlçesinin dağlık bölgelerinde, nesli koruma altında bulunan dağ keçileri görüntülendi.
19.06.2026
11:50
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
Bingöl'de narkotik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
19.06.2026
11:44
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
KOMŞU İLLERDEN GELİP DİLENİYORLR
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı
19.06.2026
11:37
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
BİNGÖL DAHİL 8 İLDE OPERASYON
Jandarma ekiplerince Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 8 ilde gerçekleştirilen arama ve tarama faaliyetlerinde 34 mağara, sığınak ve barınma alanı imha edildi. Operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı madde ele geçirildi
10.06.2026
17:14
GENÇ`TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
GENÇ'TE 72 TAŞINMAZ İHALE YOLUYLA SATIŞA ÇIKARILACAK
Genç ilçesinde Hazine'ye ait 72 taşınmaz, Genç Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği tarafından 23-26 Haziran 2026 tarihleri arasında açık teklif usulüyle satışa çıkarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın