29 Nisan 2024 Pazartesi

HASTANE PERSONELİNE AFET EĞİTİMİ

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından Devlet Hastanesi personeline yönelik Afet Eğitimi düzenlendi.

13 MART 2021 CUMARTESİ 12:21
144
2026
2
AA aa
HASTANE PERSONELİNE AFET EĞİTİMİ

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından Bingöl Devlet Hastanesi personeline yönelik Afet Eğitimi düzenlendi.

Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Gengörü'nün de katılımıyla gerçekleştirilen eğitimde, AFAD ekipleri tarafından doğal afetler konusunda her vatandaşın bilmesi gereken önemli konulara değinildi.

Özellikle afet öncesi tedbirlerin, afet sırasında sakinliğin ve afet sonrasında tahliyenin önemine dikkat çekilen eğitimlerde uygulamalı olarak da bazı eğitimler yer aldı. Bingöl'ün tsunami hariç hemen her doğal afete müsait bir konumda olduğu vurgulanan eğitimde, tedbirlerin hayati önemi konusunda personel bilgilendirildi.

Eğitim sonrası AFAD Müdürü Kerem Oruk, katılımından dolayı hastane personeline teşekkürlerini iletirken, Başhekim Uzm. Dr. Ramazan Gengörü de verdikleri eğitimden dolayı AFAD Müdürü Kerem Oruk ve ekibine teşekkürlerini iletti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_74)
14 Mart 2021 Pazar 19:37
Allah herkesi tüm afetlerden korusun.
Beğendim (53) Beğenmedim (4)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_73)
14 Mart 2021 Pazar 00:48
Genç ilçemizin güzide şahsiyeti Uzm. Dr. Ramazan Hocam Allah bahtını açık etsin güzel dostum..
Beğendim (60) Beğenmedim (3)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın