19 Nisan 2024 Cuma

HEMŞERİLERİNİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

Gençli hayırsever iş insanı Çerkez Övün, dayanışma iftarı verdi. Övün, 'Hemşehrilerimle aynı gönül sofrasında bulunmaktan büyük mutluluk duydum' dedi.

13 NİSAN 2023 PERŞEMBE 22:10
1
1558
0
AA aa
HEMŞERİLERİNİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

İstanbul'da ikamet eden hayırsever Gençli hemşerimiz iş insanı Çerkez Övün, memleketi Genç ilçesinde dayanışma iftarı verdi. Beskardesler Düğün Salonunda verilen iftar programına, Genc Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan iftar programı ile alakalı görüşlerini aktaran iş insanı Çerkez Övün, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi.

"HEMŞERİLERİMİZ İLE AYNI SOFRADA BULUŞMAK DUYGULARIN EN GÜZELİ"

İstanbul'da ikamet ettiğini ancak Genç ilçesi gönül bağını hiçbir zaman koparmadığını ifade eden Övün, "Ramazan demek bereket demektir. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazan bir lokma ekmeği paylaşmak, bir tas çorbayı beraber içmektir. Ramazan kardeşliktir, dayanışmadır, kaynaşmadır. Bu kapsamda düzenlediğimiz iftar yemeğinde Gençli vatandaşlarımızda gönül iftarında bir araya geldik. Tüm vatandaşlarımızı iftarımızda misafir etmekten onur duyduk. Bu mübarek ayda bu mübarek sofrada bizlere eşlik eden tüm herkesten Allah razı olsun. Rabbim, birliğimizi daim eylesin" şeklinde konuştu.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın