09 Mayıs 2025 Cuma

HEMŞERİLERİNİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

Gençli hayırsever iş insanı Çerkez Övün, dayanışma iftarı verdi. Övün, 'Hemşehrilerimle aynı gönül sofrasında bulunmaktan büyük mutluluk duydum' dedi.

13 NİSAN 2023 PERŞEMBE 22:10
1
1942
0
AA aa
HEMŞERİLERİNİ GÖNÜL SOFRASINDA AĞIRLADI

İstanbul'da ikamet eden hayırsever Gençli hemşerimiz iş insanı Çerkez Övün, memleketi Genç ilçesinde dayanışma iftarı verdi. Beskardesler Düğün Salonunda verilen iftar programına, Genc Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, Siyasi Parti Temsilcileri, STK temsilcileri, kurum amirleri, muhtarlar ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla başlayan iftar programı ile alakalı görüşlerini aktaran iş insanı Çerkez Övün, birlik ve beraberliklerinin daim olmasını diledi.

"HEMŞERİLERİMİZ İLE AYNI SOFRADA BULUŞMAK DUYGULARIN EN GÜZELİ"

İstanbul'da ikamet ettiğini ancak Genç ilçesi gönül bağını hiçbir zaman koparmadığını ifade eden Övün, "Ramazan demek bereket demektir. Ramazan demek paylaşmak demektir. Ramazan bir lokma ekmeği paylaşmak, bir tas çorbayı beraber içmektir. Ramazan kardeşliktir, dayanışmadır, kaynaşmadır. Bu kapsamda düzenlediğimiz iftar yemeğinde Gençli vatandaşlarımızda gönül iftarında bir araya geldik. Tüm vatandaşlarımızı iftarımızda misafir etmekten onur duyduk. Bu mübarek ayda bu mübarek sofrada bizlere eşlik eden tüm herkesten Allah razı olsun. Rabbim, birliğimizi daim eylesin" şeklinde konuştu.

HABER: SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
06.05.2025
18:44
BİNGÖL`ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
BİNGÖL'ÜN 4 AYLIK KAZA VERİLERİ AÇIKLANDI
Emniyet Genel Müdürlüğü, Bingöl'de 2025 yılının ilk 4 aylık döneminde meydana gelen trafik kazaları ile ilgili verileri açıkladı. Kazaların neden olduğu ölümler, kazaların en büyük nedeni ve kesilen cezaların miktarı haberimizde..
06.05.2025
18:38
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN  2 ZANLI YAKALANDI
KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN 2 ZANLI YAKALANDI
jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın