28 Nisan 2024 Pazar

HEMŞERİMİZ ARİ, DİZİLERİN ARANAN YÜZÜ OLDU

Gençli hemşerimiz Ragıp Ari, görev aldığı film ve dizilerde üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Ari, Son olarak görev aldığı ve milyonları ekran başına kitleyen Kuruluş Osman dizisinde ki Aksakallı rolüyle, izleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not aldı.

15 OCAK 2024 PAZARTESİ 19:10
0
916
0
AA aa
HEMŞERİMİZ ARİ, DİZİLERİN ARANAN YÜZÜ OLDU

İlçemizin yetiştirdiği sanatçılardan biri olan Ragıp Ari, oyunculuğu ve karakteri ile film ve dizilerin aranan ismi oldu. Daha önce birçok sinema filmi ve dizide rol alan başarılı oyuncu Ragıp Ari, son olarak ATV'de yayınlanan ve milyonlarca insanı ekran başına kitleyen Kuruluş Osman dizisinde rol aldı. Aksakallı rolüne hayat veren Arı'nın performansı ise izleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not aldı.

1990'lı yıllarda sanat hayatına atılan ve 2000'li yılların başında Azadi filmi ile oyunculuğa resmen adım atan Ari, Kuruluş Osman, Uyanış Büyük Selçuklu ve Şampiyon Kafkaslı, Barbaros Akdenizlerin Kılıcı gibi önemli yapımlarda yer aldı.

Bundan sonrada birçok film ve dizide yer alması beklenen Ari'nin senaryosunu kendisinin yazdığı Göç filminde başrol oynayacağı ve filmin çekimlerinin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın