29 Nisan 2024 Pazartesi

HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK

Geçtiğimiz Cuma gecesi sosyal medyada ortaya atılan salgın var iddiasının ardından açıklama yapan yetkililer; baş dönmesi şikayeti ile getirilen hasta, yapılan tetkikler sonrası herhangi bir hastalık bulgusu saptanmadığından şifa ile taburcu edilmiştir' dedi.

10 ŞUBAT 2020 PAZARTESİ 14:11
0
2036
0
AA aa
HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK

Edinilen bilgilere göre, Genç ilçesine bağlı Yağızca köyünde ikamet eden bir vatandaş, hayvan kesimi sonrası köpeğinin öldüğünü ve kendisinde de baş dönmesi olduğu gerekçesiyle durumu 112 Sağlık ekiplerine bildirdi.

Vatandaşın hastaneye getirilmesinin ardından ortaya atılan sosyal medyada ortaya atılan “salgın var” iddiası kısa süreli tedirginliğe neden oldu. Sosyal medyada konuşulan iddiaların ardından Bingöl Devlet Hastanesi, hemen bir açıklama yaparak, söz konusu vatandaşta herhangi bir hastalık bulgusuna rastlanmadığını aktardı.

BİNGÖL DEVLET HASTANESİ'NDEN YAPILAN AÇIKLAMADA, ŞU İFADELER YER ALDI:

“Hastanemize dün 23.00'de Genç Yağızca Köyünde hayvan kesimi sonrası baş dönmesi şikayeti ile getirilen hasta, yapılan tetkikler sonrası herhangi bir hastalık bulgusu saptanmadığından şifa ile taburcu edilmiştir. Hayvanların incelenmesi için Tarım il müdürlüğüne haber verilmiştir” denildi.

KÖPEK, ETİ YUTAMADIĞI İÇİN ÖLMÜŞ

Ayrıca köpeğinin öldüğünü söyleyen vatandaşın ihbarı üzerine, hayvanların incelenmesi için çalışma başlatan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, köpeğin verilen eti yutamadığı için telef olduğunu bildirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın