28 Nisan 2024 Pazar

HİZMETTE DURMAK BİLMİYOR!

Muhtarlığı döneminde henüz 7. ayında olmasına rağmen gerçekleştirdiği çalışmalarla Meşedalı köyünün birçok sorununu çözen Muhtar Burhan Aran, tamamı şehit ailesinden olan Yorulmaz mezrasının yolunu da yaparak takdir topladı.

16 ARALIK 2019 PAZARTESİ 11:49
0
2205
0
AA aa
HİZMETTE DURMAK BİLMİYOR!

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde Meşedalı Köyü muhtarı seçilen Burhan Aran, göreve gelmesinin ardından köy sorunlarını bir bir çözmeye devam ediyor. Muhtar Aran'ın yıllardır çözüme kavuşmayan köy sorunlarını 1 yılı bitmeden çözüme kavuşturması kendisine atom karınca lakabı takılmasına neden olurken yaptığı çalışmalarla da köy halkının takdirini topluyor.

YORULMAZ MEZRASI YOLA KAVUŞTU SIRA İÇME SUYUNDA

 İkili ilişkilerini iyi kullanarak bir çok hizmeti köyüne götüren Muhtar Aran'ın son çalışması Yorulmaz mezrasında gerçekleşti. Tamamı şehit ailesinden oluşan ve yıllardır yol ve içme suyu sorunu yaşayan mezra halkı muhtarın girişimleri ile beraber başlatılan çalışma ile yola kavuştu. Yetkili ve özel şirketlerden aldığı destekle yol çalışmaları başlarken havaların iyi gitmesi durumunda yol sorunun kış öncesi bitmesi hedefleniyor. İçme suyu içinde sondaj vurulan köyde su deposunun olmamasının kendilerini sıkıntıya soktuğunu belirten köy halkı ise, yetkililere seslenerek köylerine su deposunu yapılmasını talep ettiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın