19 Nisan 2024 Cuma

Ä°HANET VE HADSÄ°ZLÄ°KTÄ°R

Bingöl Barosu'nun da aralarında bulunduğu 12 il barosunun ortak açıklamasını kınayan Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Başkanı Vahap Baysal; Bingöl Barosun da aralarında bulunduğu 12 il Barosunun ortak açıklama yaparak Pençe-Kılıç Harekatının durdurulmasını istemeleri en hafif tabirle gaflettir, ihanettir ve hadsizliktir.

22 KASIM 2022 SALI 10:15
0
918
0
AA aa
Ä°HANET VE HADSÄ°ZLÄ°KTÄ°R

Bingöl Barosu'nun da aralarında bulunduÄŸu 12 il barosunun ortak açıklamasını kınayan Bingöl Åžehit Aileleri Gazileri ve Ä°nsan Hakları (BÄ°ÅžHAK) DerneÄŸi BaÅŸkanı Vahap Baysal, açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi: 

“Bingöl Barosun da aralarında bulunduÄŸu 12 il Barosunun ortak açıklama yaparak Pençe-Kılıç Harekatının durdurulmasını istemeleri en hafif tabirle gaflettir, ihanettir ve hadsizliktir. 
Ülkemizin birliÄŸine, milletimizin canına, yavrularımızın istiklaline kasteden, çocuk kadın demeden alçakça saldıran hainlere karşı sessiz kalan bu baroların kalkıp Türk Silahlı Kuvvetlerimizi eleÅŸtirmeleri en hafif tabirle devletimize, milletimize, milletimizin deÄŸerlerine ihanettir. 
Bu bildiriyi yayınlayan Baroları ve temsil ettikleri zihniyeti kınıyorum. 
Bu bildiri gösteriyor ki, bu barolar terör örgütlerine hizmet etmekte, onların deÄŸirmenine su taşımaktadır. Bu terör destekçisi Baroların 
Güvenlik güçlerimizin Operasyonları  durdurmaya davet etmeleri terörü savunmak,teröristin yanında olmaktır. Terörün yanında, teröristin safında yer alanlar bizim karşımızdadır, milletimizin karşısındadır. 
Terörden yana duruÅŸ göstererek bu hadsiz açıklamaları yapanlar elbette hukuk önünde hesap vermelidirler . 

Bingöl Åžehit Aileleri Gazileri DerneÄŸi olarak ( BÄ°ÅžHAK ) dün olduÄŸu gibi, bugün de, yarın da kahraman Mehmetçiklerimizin bu haklı mücadelesinin yanındayız, destekliyoruz, desteklemeye devam edeceÄŸiz.

HABER:SÄ°NAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.04.2024
14:10
AHIRI MÃœHÃœRLENDÄ°, HAYVANLARI DIÅžARIDA KALDI
AHIRI MÃœHÃœRLENDÄ°, HAYVANLARI DIÅžARIDA KALDI
Genc ilçesine bağlı Gözütok Köyünde hayvancılık işi ile uğraşan Mehmet Davran'a ait ahır, aslına uygun yapılmadığı iddiasıyla mühürlendi. Davran, hayvanlarının dışarıda kaldığını ve büyük mağduriyet yaşadıklarını ifade ederek devlet büyüklerinden kendilerine yardımcı olunmasını istedi.
19.04.2024
11:18
MUHTAR SARI`DAN Ä°NTERNET TEPKÄ°SÄ°
MUHTAR SARI'DAN Ä°NTERNET TEPKÄ°SÄ°
5 Bini aşan nüfusuyla Genç ilçesinin en büyük ikinci mahallesi olan Yenişehir'de aylardır yaşanan internet sıkıntısı yapılan başvurulara rağmen çözülmüyor. Yaşanılan duruma sert tepki gösteren Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Sarıoğlu, 'Verdiğimiz dilekçeler dahi kaile alınmıyor. Mahalle halkı isyan etmiş durumda, Yetkili kurumun bir an önce mahallemize hak ettiği hizmeti getirmesini talep ediyoruz' dedi.
18.04.2024
18:29
`HÜZÜN ÇİÇEĞİ` KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
'HÜZÜN ÇİÇEĞİ' KARTPOSTALLIK GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Gökçeli köyünde 'ağlayan gelin' veya 'hüzün çiçeği' olarak bilinen ters laleler bahar ayının gelişiyle kendini göstermeye başlarken ortaya kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
18.04.2024
16:11
HEMŞEHRİMİZE TRT`DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
HEMŞEHRİMİZE TRT'DE YÖNETİCİLİK GÖREVİ
Uzun süreden beri TRT'de programcılık yapan, ekranlardan tanınan ve herkesin beğenisini kazanan hemşerimiz Faysal Karahan'a TRT'de yöneticilik görevi verildi.
17.04.2024
13:12
GENÇ`İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
GENÇ'İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI
Türkiye Kano Federasyonu koordinesinde Diyarbakır ile Yozgat'tan birçok sporcu, Eğitim ve gelişim kampı için Genç'e geldi.
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın