09 Åžubat 2026 Pazartesi

İHANET VE HADSİZLİKTİR

Bingöl Barosu'nun da aralarında bulunduğu 12 il barosunun ortak açıklamasını kınayan Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) Derneği Başkanı Vahap Baysal; Bingöl Barosun da aralarında bulunduğu 12 il Barosunun ortak açıklama yaparak Pençe-Kılıç Harekatının durdurulmasını istemeleri en hafif tabirle gaflettir, ihanettir ve hadsizliktir.

22 KASIM 2022 SALI 10:15
0
1442
0
AA aa
İHANET VE HADSİZLİKTİR

Bingöl Barosu'nun da aralarında bulunduÄŸu 12 il barosunun ortak açıklamasını kınayan Bingöl Åžehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları (BİŞHAK) DerneÄŸi BaÅŸkanı Vahap Baysal, açıklamasında ÅŸu ifadelere yer verdi: 

“Bingöl Barosun da aralarında bulunduÄŸu 12 il Barosunun ortak açıklama yaparak Pençe-Kılıç Harekatının durdurulmasını istemeleri en hafif tabirle gaflettir, ihanettir ve hadsizliktir. 
Ülkemizin birliÄŸine, milletimizin canına, yavrularımızın istiklaline kasteden, çocuk kadın demeden alçakça saldıran hainlere karşı sessiz kalan bu baroların kalkıp Türk Silahlı Kuvvetlerimizi eleÅŸtirmeleri en hafif tabirle devletimize, milletimize, milletimizin deÄŸerlerine ihanettir. 
Bu bildiriyi yayınlayan Baroları ve temsil ettikleri zihniyeti kınıyorum. 
Bu bildiri gösteriyor ki, bu barolar terör örgütlerine hizmet etmekte, onların deÄŸirmenine su taşımaktadır. Bu terör destekçisi Baroların 
Güvenlik güçlerimizin Operasyonları  durdurmaya davet etmeleri terörü savunmak,teröristin yanında olmaktır. Terörün yanında, teröristin safında yer alanlar bizim karşımızdadır, milletimizin karşısındadır. 
Terörden yana duruÅŸ göstererek bu hadsiz açıklamaları yapanlar elbette hukuk önünde hesap vermelidirler . 

Bingöl Åžehit Aileleri Gazileri DerneÄŸi olarak ( BİŞHAK ) dün olduÄŸu gibi, bugün de, yarın da kahraman Mehmetçiklerimizin bu haklı mücadelesinin yanındayız, destekliyoruz, desteklemeye devam edeceÄŸiz.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:25
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY`DA
KGK, DEPREMİN YIL DÖNÜMÜNDE HATAY'DA
Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Hatay Valiliği'nin ev sahipliğinde Hatay'da 2 gün süren anlamlı bir buluşmaya imza attı.
07.02.2026
17:52
ZIKTE SÜRKAP`IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
ZIKTE SÜRKAP'IN 5. YILI COŞKUYLA KUTLANDI
Genç'te düzenlenen programla ZIKTE SÜRKAP'ın kuruluşunun 5. yılı yoğun katılımla kutlandı.
06.02.2026
17:16
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
EĞİTİME DESTEK KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İlçemizde yürütülen eğitim faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve planlanan çalışmaların ele alınması amacıyla Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı düzenlendi.
06.02.2026
16:51
HÜLAKÜ`BİNGÖL`ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
HÜLAKÜ'BİNGÖL'ÜN DEPREM HAZIRLIĞI İÇİN MECLİS ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERDİ
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'ün deprem riskine karşı hazırlık düzeyinin araştırılması için TBMM'ye Meclis Araştırma önergesi verdi. Hülakü ayrıca yapı güvenliği, kentsel dönüşüm, afet planları ve kurumların hazırlık durumuna ilişkin iki ayrı soru önergesiyle bakanlıklardan ayrıntılı bilgi talep etti.
05.02.2026
17:45
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
SOYUT DEĞİL SOMUT ADIMLARLA 5 YILLIK GÖNÜL YOLCULUĞU
7 Şubat'ta saat 13.30'da Genç Şehit Hakan Akdere Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
04.02.2026
16:49
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
UMUT KERVANI UMUT OLMAYA DEVEM EDİYOR
Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2026 yılı Ocak ayında Bingöl'deki ihtiyaç sahibi aileler ile Filistin ve Suriye başta olmak üzere yurt dışında toplam 1 milyon 654 bin 311 TL tutarında ayni ve nakdi yardımda bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın