16 Nisan 2024 Salı

İLÇELER, BUYANKARA'YI BAĞRINA BASTI

Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı M.Ziya Buyankara, seçim çalışmalarına hız verirken ilçelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerde ise vatandaşlar Buyankara'yı bağrına basıyor.

27 NİSAN 2023 PERŞEMBE 19:05
4
1783
2
AA aa
İLÇELER, BUYANKARA`YI BAĞRINA BASTI

M.Ziya Buyankara'nın 1. Sıra Adaylığıyla Bingöl'deki ilk seçimine iddialı bir giriş yapan Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

İlk olarak Sancak beldesine ziyaret gerçekleştiren Buyankara, daha sonra Adaklı ve Kığı'ya geçerek vatandaşlarla bir araya geldi. Son olarak Karlıova ve köylerinde ziyaretler gerçekleştiren Buyankara'ya ise vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulunuyor. 

“ŞAHSIMA VE PARTİME GÖSTERİLEN TEVECCÜH'TEN DOLAYI HALKIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Ziyaretlerde kendisine gösterilen sevgi ve teveccühten dolayı halka şükran borçlu olduğunu ifade M. Ziya Buyankara, “Seçim çalışmalarımıza ara vermeden hız kesmeden devam ediyoruz. Beklediğimizin çok üzerinde bir teveccüh ve ilgi ile karşılaşıyoruz. Allah'ın izniyle son dakikaya kadar sahada olacağız ve bu seçimi hemşerilerimiz ile birlikte el ele, gönül gönüle kazanacağız. Olurda halkımız bizleri vekilliğe layık görürlerse şayet aynı gayreti memleketimiz için mecliste de göstereceğiz. Tüm ilçelerimizin ve beldelerimizin sorunlarını not ediyoruz ve bunları teker teker çözmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Şahsıma ve yeniden Refah Partisine gösterdikleri ilgiden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyor, tüm hemşerilerime en kalbi muhabbetlerimi iletiyorum' şeklinde konuştu. 

Buyankara'nın ilerleyen günlerde Yayladere ve Yedisu ziyaretleri gerçekleştireceği akabinde ise Bingöl Merkez, Solhan ve Genç ilçelerinde seçim çalışmalarına yoğunlaşacağı öğrenildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_148)
27 Nisan 2023 Perşembe 20:59
Sizin gibi sempatik babacan bi vekilimiz hiç olmadı bütün bingöl el ele verelim sizi meclise yollayalım sayın hocam size vekillik çok yakışacak
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_147)
27 Nisan 2023 Perşembe 19:42
Hanemden 13 oyu ziya hocaya vereceğiz. Başarılar hocam
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
16.04.2024
16:18
SOFRALARDA `KENGER` ZAMANI
SOFRALARDA 'KENGER' ZAMANI
Genç dağlarının doğal lezzetlerinden olan kenger bitkisi, ilkbahar ile birlikte sofralarda yerini aldı.
16.04.2024
14:41
SÜRKAP`TAN ZEKA TESTİ TEPKİSİ
SÜRKAP'TAN ZEKA TESTİ TEPKİSİ
Açıklamada; 'Maksatlı ve kaynağı belli olmayan ve her Bingöllü gibi bizi derin bir öfke ve üzüntüye sevk eden bu anketin niçin ve nasıl bir yöntemle yapıldığını bilmiyoruz. Ama amacını ve sahiplerini merak ediyoruz' denildi.
16.04.2024
13:51
PLAY – OFF`LARA GALİBİYETLE BAŞLADI
PLAY – OFF'LARA GALİBİYETLE BAŞLADI
Grup maçlarında oynadığı maçlardan namağlup ayrılarak büyük bir başarıya imza atan Genç Demirspor, Ağaçelispor'u 1-0 mağlup ederek Play – Off'lara galibiyetle başladı.
16.04.2024
13:05
BİRİLERİ ARTIK BUNA `DUR` DEMELİ
BİRİLERİ ARTIK BUNA 'DUR' DEMELİ
Genç ilçesinde son zamanlarda artış gösteren silahlı olaylar, ilçede tedirginlik yaratıyor.Önlem alınmaması halinde Genç'in yakında Teksas'a döneceğini belirten vatandaşlar, güvenlik güçleri dışında hiç kimsenin silah taşımasına izin verilmemesi gerektiğini, kurallara uymayanlarda ağır cezalar verilmesi gerektiğini dile getirdiler.
15.04.2024
18:17
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU
ÖVÜN, İLÇE BAŞKANI OLDU
Milliyetçi Hareket Partisi Genç İlçe Başkanlığı'na partide daha öncede ilçe başkanlığı yapan Ankara üst Kurul mevcut delege Başkanı Şevket Övün atandı.
15.04.2024
17:01
BALIKLAR YUMURTLAMAYA ÇIKAMIYOR
BALIKLAR YUMURTLAMAYA ÇIKAMIYOR
Genç ilçesinde bulunan Murat Nehrinden Lediz Çayına yumurta bırakmak için çıkan balıklar, bu yıl Ledız Çayında aşınmadan oluşan yükseklikten dolayı yumurtlamaya çıkamıyor. Vatandaşlar DSİ'den sorunu gidermesini talep etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın