27 Nisan 2024 Cumartesi

İMAMLARA MADDE BAĞIMLILIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Genç İlçe Sağlık Müdürlüğü öncülüğünde Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) personelleri ile birlikte, Genç ilçesinde görev yapan imam ve din görevlilerine, Madde Bağımlılığı Nedir ve Hayatımıza Etkileri Nelerdir? Teknoloji Bağımlılığı ve Hayatımıza Etkileri Nelerdir?konularında eğitim verildi.

21 ARALIK 2023 PERŞEMBE 13:05
0
1042
0
AA aa
İMAMLARA MADDE BAĞIMLILIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

Genç ilçesinde uyuşturucu ile mücadele kapsamında Kaymakamlık öncülüğünde birçok faaliyet yürütülürken, bu kapsamda Genç İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ortaklığında, ilçede görev yapan imam ve din görevlilerine yönelik uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında farkındalık oluşturmak için seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminerde, Madde Bağımlılığı Nedir ve Hayatımıza Etkileri Nelerdir? Teknoloji Bağımlılığı ve Hayatımıza Etkileri Nelerdir? konularında eğitim verildi.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın