29 Nisan 2024 Pazartesi

ISLAH ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Genç  Belediyesi Fen işleri Müdürülüğüne bağlı ekipler, Kültür ve Cumhuriyet Mahallerinde dere ıslahı çalışmalarına başladı.

11 NİSAN 2020 CUMARTESİ 17:18
0
1949
0
AA aa
ISLAH ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlçe genelinde aralıksız bir şekilde faaliyetlerini sürdüren Genç Belediyesi ekipleri,  Kültür Mahallesi'nde ve Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan dere yatağında temizlik ve ıslah çalışmalarına başladı. Derenin etrafı çocuk ve hayvanların can güvenliğini korumak amacıyla demir çitlerle kapanacağı belirtildi. Titizlikle sürdürülen ıslah ve temizlik çalışmalarını Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik yakından takip ediyor. Kültür Mahallesi Muhtarı Halim Savuk' ta ilgi ve alakasından ötürü mahalle adına Belediye ekiplerine ve Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik'e teşekkür etti.

Halkımız İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz

Konu hakkında bir açıklama yapan Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, “Derelerimizde kirlilik ve su taşkınlarını önlemek amacıyla ıslah çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belli bir program dahilinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dere yatağında biriken çöp ve çamurları kısa bir sürede temizleyerek vatandaşlara rahat bir ortam oluşturacağız. İş makineleriyle dere yatağındaki atıkları kamyonlara yükledik ve buradan da çöp alanına sevk ediyoruz. Dere yatağına hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Vatandaşlarımızdan ricamız çöplerini konteynerlere bırakmasıdır. Temiz bir Genç için elimizden geleni yapıyoruz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz.'' Dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın