27 Nisan 2024 Cumartesi

İZİNSİZ YAPILARA GEÇİT YOK!

Genç Belediyesi tarafından yapılan çalışmada, kentte kaçak yapılarla ilgili bazı noktalar belirlendi. Belirlenen noktalardaki izinsiz yapılar, ekipler tarafından yıkılmaya başlandı.

22 MAYIS 2022 PAZAR 20:49
0
1265
0
AA aa
İZİNSİZ YAPILARA GEÇİT YOK!

Genç ilçesinde kaçak yapılarla ilgili belediye yıkım çalışması gerçekleştirdi. İlçenin görünümünü bozan yapılarla ilgili sert adımlar atan ve bu konuda taviz vermeyen Genç Belediyesi ekipleri, denetimlerini sıklaştırdı ve kaçak yapıları yıkmaya başladı.

Genç Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "İmar Müdürlüğümüz tarafından, ilçe genelinde yapılan incelemeler sonucunda bazı izinsiz yapılar tespit edilmiştir. Konu ile hemen ilgilenilmiş ve ekiplere yıkım talimatı verilmiştir. Halkın ortak kullanım alanlarını ihlal eden ruhsatsız yapılaşmalara asla müsaade edilmeyeceğini halkımızın bilmesini istiyoruz. Kaçak yapı ile mücadelemiz devam edecek" denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın