28 Nisan 2024 Pazar

KAHRAMAN ASKERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ…

Pençe-Kilit Operasyonu'nda girdiği çatışmada yaralanarak gazi olan Piyade Sözleşmeli Er Abdulsamet Kalan'a il protokolü tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

23 EYLÜL 2023 CUMARTESİ 19:49
1
1254
0
AA aa
KAHRAMAN ASKERE GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ…

Geçtiğimiz aylarda Kuzey Irak'ta yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu esnasında yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi altına alınan Gençli hemşerimiz Piyade Sözleşmeli Er Abdulsamet Kalan tedavisinin ardından taburcu edilerek ilçeye bağlı Servi Köyünde ki baba ocağına getirildi. 

Operasyon esnasında patlatilan mayın nedeniyle görme kaybı yaşayan ve gazi olan Kalan'a, Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bilgehan Yeşilyurt, Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Genç Kaymakamı Muhammet Güzel, Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, BİŞHAK Başkanı Vahap Baysal ve diğer protokol üyeleri tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

HABER: SİNAN ATAN 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın