04 Mayıs 2024 Cumartesi

KANGRENLEŞEN SORUN ÇÖZÜLÜYOR!

Gelişi güzel park eden köy ve şehir içi taşımacılık yapan minibüslerin oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak için Cumhuriyet Mahallesi Yenisu Caddesi üzerinde bulunan 5 dönümlük alana yapılacak olan Minübüs Garajı ile sorunun çözülmesi planlanıyor.

18 NİSAN 2020 CUMARTESİ 09:34
0
1937
0
AA aa
KANGRENLEŞEN SORUN ÇÖZÜLÜYOR!

Genç Belediyesi bir yandan ilçenin estetik görünüme kavuşması için çalışırken bir yandan da adeta kangrenleşen trafik sorununu çözmek için yoğun çaba sarf ediyor. İlçenin adeta kalbi olan Cumhuriyet Mahallesi Dörtyol civarında gelişi güzel park eden minibüslerin oluşturduğu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak için yoğun çaba sarf eden belediye ekipleri, hummalı bir çalışma gerçekleştirerek 5 dönümlük minibüs garajının bir an önce bitirilmesini amaçlıyor.

"MİNİBÜSLER ŞEHİR DIŞINA ÇIKARTILACAK"

Genç Belediye Başkanı Mehmet Zeki Dirik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Koronavirüs salgınını önlemek amacıyla şehir içinde gelişi güzel park eden bütün minibüslerin (Köy, Genç -Bingöl ile Şehiriçi Halk minibüsleri ) Cumhuriyet Mahallesi Yenisu Caddesi üzerinde bulunan 5 dönümlük alanda Minibüs Garajının yapım çalışmalarına başlandığını ve bütün minibüslerin buraya taşınacağını açıkladı".


YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın