03 Mayıs 2024 Cuma

KANITLASINLAR, İSTİFA ETMEYEN NAMERTTİR!

Genç'e vekil adayı verilmemesi yönündeki eleştirilere sert karşılık veren Dirik; 'Güya Genel Merkeze yazılı beyanda bulunup engellemişiz. Bu iftiranın sahipleri eğer ki bu konuyla ilgili sözlü yazılı bir beyanım olduğunu veya bunu söylediğimi kanıtlarlarsa hemen bugün istifa etmeyen namerttir!

17 NİSAN 2023 PAZARTESİ 20:33
2
2890
0
AA aa
KANITLASINLAR, İSTİFA ETMEYEN NAMERTTİR!

14 Mayıs 2023 genel seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayları Feyzi Berdibek, Zeki Korkutata ve Furkan Ufuk Coşkun, Genç İlçesi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. Burada halka hitap eden adaylar, destek taleplerini paylaştılar.

"KİM Kİ BU İFTİRALARI YAYIYORSA EN ALÇAK NAMERTTİR"

Aday listelerinin belirlenmesinin ardından Genç'teki bazı aday adaylarının AK Parti aleyhine çalışmaya başlaması ve kendilerine yer verilmeyişini “Genç'i yok saydılar, aday vermediler” argümanıyla ilişkilendirmesi, konuşmalara da yansıdı.

Açılış programında bir konuşma yapan Genç Belediye Başkanı M.Zeki Dirik, yürütülen iftira kampanyalarına sert çıktı.

Genç'e aday verilmeyişinin “AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ve Genç Belediye Başkanı M.Zeki Dirik'in AK Parti Genel Merkezi'ne sunduğu yazılı ve aktardıkları sözlü beyanatlardan kaynaklandığı” iddialarına ilişkin sert çıkan Dirik; “Aday adaylığı sürecinde bizlere gelen her aday adayına hepiniz bizim için çok değerlisiniz ama bu sürecin sonunda Genel Merkezimiz sadece üç adaya yer verecek ve Allah rızası için yer almayan arkadaşlarımız küsmesinler dedik. Maalesef adaylar açıklandıktan sonra bazı fitne fesat ocakları Genç'te ‘niye ilçemize aday verilmemiş', ‘Genç'e aday verilmemesinin sebebi de Haşim Sağlar ve Mehmet Zeki Dirik gidip yazılı belge sunmuşlar ve demişler ki ilçemize adaylık verilmesin.' Kim ki bu iftiraları atıyorsa en alçak namerttir. Allah'a yeminim olsun ki, Genel Merkezle ne sözlü ne yazılı hiçbir bağlantım olmamıştır ve 8 aydır Genel Merkeze dahi gitmedim hiç. Eğer ki, bu konuyla ilgili sözlü yazılı bir beyanım olmuşsa ve bunu söylediğimi kanıtlarlarsa, hemen bugün istifa etmezsem namerdim. İlçe halkımdan en büyük isteğim bu dedikodulara inanmasınlar.”

“5 YILDA YAPTIKLARIMIZ HANGİ DÖNEMDE YAPILDI?” 

Gençli bir vekil olmadığı halde ilçenin, tarihinin en büyük destek ve hizmeti aldığını aktaran Dirik, Gençli vekil olduğu dönemle olmadığı dönem arasındaki hizmet farkına da işaret edip şunları söyledi;

“Vekilimiz yoktu ama sayısız hizmeti ilçemize kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz. Şimdi de kalkıp diyorlar ki, ‘AK Parti Genç'e ne hizmet yapmış? Zeki Dirik geldiğinden beri ne hizmet yapmış?' diyorlar? Ayette de diyor ya ‘gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar' diye. Belediyemizin yaptığı hizmetleri saymakla bitmez. Vadettiğimiz 22 projemizden 20'sini hayata geçirdik ve projelerin dışında da ek hizmetler yapmış durumdayız. En basit örnekle hepimizin cebine değdiği için söylüyorum, doğalgazın ilçemize gelişi ve 300 kişiyi istihdam eden tekstil fabrikasını bile ilçeye kazandırmamız ilçemizin makus talihini değiştirmeye yetti. Genç'e son 5 yılda yapılan hizmetler hangi tarihte yapılmış diye soruyorum vicdan sahibi vatandaşlarımıza. Ben eminim ki, milletimiz yapılan hizmetleri görüyor ve ona göre 14 Mayıs'ta AK Parti'den yana kararını verecektir.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın