04 Mayıs 2024 Cumartesi

KAR SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Genç ilçe merkezine bağlı köylerinde etkili olan kar yağışına karşı Genç İlçe Özel İdaresi karla mücadele ekipleri seferber oldu.

30 ARALIK 2019 PAZARTESİ 14:23
0
1589
0
AA aa
KAR SEFERBERLİĞİ BAŞLADI

Yapılan çalışmalar ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Özel İdaresi ekipleri, karla mücadele çalışmalarının sürekli devam edeceğini ve vatandaşların mağdur edilmeyeceğini söyledi. İlçe Özel İdaresinden yapılan açıklamada; “ İlçemizde geçtiğimiz Cuma gününden beri etkisini sürdüren kar yağışı ile birlikte bizlerde karla mücadele kriz masası oluşturmuş durumdayız. kriz masasında görevli arkadaşlarımızla toplantı yaparak mevcut durumu, alınacak önlemleri ve yapılacak mücadele çalışmalarını değerlendirmekteyiz. Yapmış olduğumuz değerlendirmelerde, öncelik sırasına göre ana arterlerden başlamak üzere kapanan yolların ulaşıma açılması için ekiplerimiz mesai merhumu gözetmeden çalışacaklardır" denildi.

"TÜM BİRİMLER TEYAKKUZ HALİNDE”

Köy yollarının kapanmaması ve için tüm birimleri ile teyakkuz halinde olan ilçe özel idare ekipleri, çalışmalara 20 kişilik ekip, 3 adet greyder, 3 adet Jcb kepçe, 1 adet loder, 1 adet kar küreme ve 1 adet dozer ile hazırlıklarını tamamlamış durumda.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın