27 Nisan 2024 Cumartesi

KARLA MÜCADELE BAŞLADI

Genç Belediyesi, etkili olan yağışın ardından karla mücadele çalışmalarına start verdi.

31 ARALIK 2018 PAZARTESİ 12:51
0
1376
0
AA aa
KARLA MÜCADELE BAŞLADI

Genç Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamada, 6 araç ve 14 personelle karla mücadele çalışmasının sürdürüldüğü belirtildi.

1 Greyder, 3 Kepçe, 2 Kamyon ve 14 personelle sürdürülen çalışmalar kapsamında ana arterler, cadde ve sokakların temizlendiği belirtilen açıklamada, “İlçe genelinde başlatılan karla mücadele çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülecektir. Ulaşım ve yaya trafiğinde herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için tüm ekiplerimiz karla mücadele çalışmalarını sürdürecektir” denildi.

Olası buzlanma ve saçaklarda biriken buz sarkıtlarına karşı da ekiplerin hazır olduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Kar yağışının ardından oluşabilecek buzlanma durumlarına karşı tuzlama ve buzlama ekipleri hazır bekliyor. Yine çatılarda oluşabilecek saçaklar için itfaiye ekiplerimizce etkili bir çalışma yürütülecek.”

“KAT KÜTLELERİNE KARŞI DİKKATLİ OLUN”

Vatandaşların kar ve buz kütlelerine karşı dikkatli olması gerektiği kaydedilen açıklamada, “Çarşı merkezi başta olmak üzere kent genelinde çatılardan düşebilecek kar ve buz kütlelerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olması gerekiyor. Meteoroloji, önümüzdeki günlerde kar yağışıyla birlikte buzlanma ve tipi olayının etkili olacağını değerlendirmektedir. Tüm vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşaması için yapılan uyarıları dikkate alması gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

SÜRÜCÜLERE DUYARLILIK ÇAĞRISI

Çarşı merkezinde akşam saatlerinde yapılacak çalışmalar kapsamında tüm araç sahiplerinin belediye ekiplerine yardımcı olması gerektiği vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Karla mücadele çalışmasını yürüten ekiplerimiz, çarşı merkezinde özellikle ana arterlerde yapılan araç parklarından dolayı zor anlar yaşamakta. Tüm araç sahiplerimizin duyarlılık göstererek, araçlarını daha uygun alanlarda park etmelidir.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın