25 Nisan 2024 Perşembe

KESİNTİLER ÇİLEDEN ÇIKARDI

03 ARALIK 2018 PAZARTESİ 14:02
0
1119
0
AA aa
KESİNTİLER ÇİLEDEN ÇIKARDI

Genç ilçesinde geçen hafta içerisinde arızalar nedeniyle meydana gelen elektrik kesintileri, vatandaşı çileden çıkarttı. Kış boyu yaşanan elektrik kesintisini anımsatan vatandaş, “Kışın kar yağışıyla birlikte sürekli elektrik kesintisi yaşandı. Kesintilere bağlı olarak onlarca esnaf ve vatandaş mağdur edildi. Kocaman bir ilçe karanlığa hapsoldu. Elektrik hizmeti noktasında sürekli mağduriyetler yaşanıyor.

“ELEKTRİK İÇİN KALICI ÇÖZÜM BULUNMALI”

Her yıl aynı sorunlarla karşılaştıklarını dile getiren vatandaş, “Elektrik faturaları, sayaçlar ve daha birçok konuda vatandaşa acımasız bir yaklaşım gösteren ve kurumsal çıkar için vatandaşa her türlü maddi ve manevi zulmü reva gören kurumun arızalara da aynı hassasiyetle yaklaşmaları gerekiyor. Her türlü zararını vatandaştan tahsil etmeyi bilen kurum, kesintisiz enerji hizmetini de sunmak zorundadır. Bunca kesinti nedeniyle elektrikli ve elektronik eşyalar zarar görüyor. Birçok vatandaşın televizyonu, buzdolabı ve benzeri eşyaları zarar görüyor. Kim karşılayacak bunun zararını? Koca bir şehirde elektrik kesintisi oluyor ve ilgili kurum kamuoyunu bilgilendirme zahmetinde bile bulunmuyor. Kesinti olabilir ama kalıcı bir çözüm uygulanarak kesintilerin önüne geçilebilir” şeklinde sitem etti.

ESNAFLAR: “AKSA'YI ALLAH'A HAVALE EDİYORUZ”

Genç'te yaşanan elektrik kesintileri esnafları ve halkı zor durumda bırakıyor. Görüşlerini aldığımız esnaf mağduriyetlerini dile getirdiler. Konu ile ilgili şikayetlerini ileten esnaflar, “Elektrik dağıtım sisteminin özelleşmesinden sonra adeta karanlığa mahkum olduk, Elektronik eşyalarımız ya bozuluyor yada kullanım süresi daha az zamanda tamamlanıyor. Artık elektrik ve elektronik hayatımızın her alanında var, önceden haber verilerek bakım ve onarımından dolayı elektrik kesintilerinden esnaflar zarar görüyor. Bunun yanında geceleri sık sık haber verilmeksizin elektrik gidip geliyor, Genç İlçesinde bu konu özellikle son 4-5 gündür yoğun şekilde oluyor. Dağıtım şirketi özelleştiği için devlet kurumlarına şikâyet de edemiyoruz. Ama bizi karanlıkta bırakanları, özelleştirilmesine sebep olanları, iyi hizmet sağlayamayanları, elektronik aletlerimizi tamir ettirirken kulaklarını çınlatıyoruz” dediler.

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın