24 Nisan 2024 Çarşamba

KESKİN; BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Hemşerimiz hayırsever iş adamı Metin Keskin yayınladığı bayram mesajında birlik beraberliğe vurgu yaparak; vatandaşların bayramını kutladı.

02 MAYIS 2022 PAZARTESİ 13:39
2
1907
1
AA aa
KESKİN; BAYRAM MESAJI YAYINLADI

Keskin, yayınladığı bayram mesajında;

“Bayram günleri, maddi ve manevi dayanışmanın; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın da doruğa ulaştığı günler olsun. Bayram'ınız mübarek olsun.

Bayramlarımız, kardeşlik bilincimizi yenileme, aramızdaki dayanışmayı pekiştirme vesilesidir. Vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan Bayramının anlamını çok iyi idrak etmeliyiz. Binlerce yıldır kardeşlik duyguları içerisinde geçirdiğimiz, insanlar arasında barış, huzur ve sevginin bir sembolü olan bir Ramazan bayramına daha erişmenin mutluluğundayız.

Bu mübarek günlerde; çocukları, öksüzleri ve yetimleri, hastaları ve aile büyüklerimizi ile yardıma muhtaç vatandaşlarımızı unutmamalıyız. Kardeşlik duygularının en üst seviyeye çıktığı bu günlerin ebedi huzura da vesile olmasını dilerim.” Dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113)
04 Mayıs 2022 Çarşamba 20:39
Rabbim muvaffak etsin
Beğendim (1) Beğenmedim (0)Cevapla
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın