04 Mayıs 2024 Cumartesi

KIZILBOĞA'DAN ESNAF ZİYARETİ

İYİ Parti Bingöl Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, Solhan ilçesi ve Arakonak Beldesi'nde esnafları ziyaret edip talepleri dinledi.

25 NİSAN 2023 SALI 20:21
0
1438
0
AA aa
KIZILBOĞA`DAN ESNAF ZİYARETİ

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti de seçim çalışmalarına hız verdi. Solhan ilçesi ve Arakonak Beldesi'ni ziyaret eden Milletvekili adayı Hasan Kızılboğa, esnafların taleplerini dinledi. 

İktidara gelmeleri durumunda İYİ Parti'nin ekonomik sıkıntı yaşayan esnaflara yönelik politikaları olduğunu anlatan Kızılboğa, “İnşallah 15 Mayıs'ta iktidara geleceğiz ve esnaflarımızın, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları çözeceğiz. Herkesin gönlü rahat olsun. Yaşadığınız tüm sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Bingöl özelinde de yapılması gerekenleri en hızlı şekilde yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Vatandaşların değişimden yana olduğunu belirten Kızılboğa, Solhan ilçesini her zaman ziyaret etmeye devam edeceklerini de vurguladı. 
Kızılboğa'nın ziyaretlerine diğer milletvekili adayları Sema Tanin ve Ahmet Arpa da eşlik etti.

HABER:SİNAN ATAN

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın