11 Mayıs 2025 Pazar

KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

7 yaşındaki çocuğa 4 köpek saldırdı, çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk tedavi altına alındı.

27 MAYIS 2022 CUMA 13:44
1
1938
0
AA aa
KÖPEKLERİN SALDIRISINA UĞRADI

Olay, merkeze baÄŸlı İnalı Mahallesi Okul sokakta meydana geldi. Dün akÅŸam saatlerinde sitenin dışına çıkan çocuk, 4 köpeÄŸin saldırısına uÄŸradı. Köpekler, 7 yaşındaki Mustafa Yalçın'ı bacakları ve çeÅŸitli yerlerinden ısırdı. VatandaÅŸların desteÄŸiyle hastaneye getirilen çocuk tedavi altına alındı. 

Önce Bingöl Devlet Hastanesi ardından da Kadın DoÄŸum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi altına alınan çocuÄŸun durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi.
Baba; “ateÅŸ düÅŸtüÄŸü yeri yakardı”
Olay anında ÅŸehir dışında olduÄŸunu söyleyen baba Nedim Yalçın, belediye ve ilgili kurumlara sokak köpekleri konusunda çözüm bulması gerektiÄŸini söyledi. 

Yalçın, “İl dışındaydım, yoldaydım sonra haber aldım 6.30 sıralarında benim çocuÄŸuma saldırıyorlar, 4 köpek. Ondan sonra bir vatandaÅŸ görüyor, sopa alıp köpekleri kovalıyor. 4 köpek saldırıyor, neredeyse çocuÄŸu parçalayacaklar. Abimler arabayla acile getiriyorlar ve diyorlar ki ‘ erken getirmeseydiniz kan kaybından giderdi' diye. Orada müdahale ettiler, sonra doÄŸum hastanesine getirdik. Dünden beri buradayız ailesi olarak. Bu benim çocuÄŸum deÄŸil, sizin de çocuÄŸunuz olabilirdi. Bir hamile abla olabilirdi. Biz mahallemizde emniyetli bir ÅŸekilde dolaÅŸamayacak mıyız? Köpekler Türkiye genelinde her yerde sıkıntı. Niye bir çare bulunmuyor? Hangi sokaÄŸa gidiyorsunuz, köpekler oradan, buradan çıkıyor. Ya bir çocuÄŸa ya bir bayana saldırıyor. DolaÅŸamayız. Kış boyunca zaten hep evdeydik, yaz geldi çocuklarımız çıksın dışarıya hava alsınlar, top oynasınlar ama öyle bir korku olmuÅŸ ki yazımız kış olmuÅŸ. Belediye başıboÅŸ hayvanlara sahip çıkması lazım. Benim hayvanlara karşı bir tepkim yok ama sahip çıkabilirler. Bir barınak yapsınlar, bir çözüm bulsunlar. Benim çocuÄŸum bugün ölseydi, ateÅŸ düÅŸtüÄŸü yeri yakardı” dedi. 
Durumu iyi olan çocuk Mustafa Yalçın ise ,“Site dışına gidiyordum, köpek sesi ben de koÅŸtum. Sonra da yanıma gelip ısırdılar beni. 4 köpek saldırdı. Bir tane abi beni sopayla kurtardı” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Haber : Sinan ATAN 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
DeÄŸiÅŸtir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.05.2025
19:00
UYUÅžTURUCU OPERASYONU
UYUÅžTURUCU OPERASYONU
Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
18:50
HÜDAPAR`DAN ENGELLİLER HAFTASI`NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
HÜDAPAR'DAN ENGELLİLER HAFTASI'NA SESİZ AMA DERİN BİR DOKUNUŞ
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
08.05.2025
17:11
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
193 TÜKETİCİ BAŞVURUSU KARARA BAĞLANDI
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
07.05.2025
18:54
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
KÜÇÜK BAŞ YETİŞTİRCİLİĞİNE BÜYÜK DESTEK
Bingöl'de çiftçilere yüzde 50 hibe desteği ile 80 adet güneş enerjisi sistemi 300 adet küçükbaş hayvan kırkım makinesi 800 adet akülü şarjlı ilaçlama makinesi (sırt pompası) teslim edildi.
07.05.2025
18:49
BİNGÖL`DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
BİNGÖL'DE KAÇ KİŞİ HAK SAHİPİ OLDU
Vali Usta: 'Hak sahipliği kabul edilmeyen başvurular için itiraz üzerine yargı süreçleri devam etmekte olup, kazananlarla ilgili işlemlere devam edilmektedir' dedi.
06.05.2025
18:50
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA  BULUNDU
UMUT KERVANI 189 AİLEYE NAKDİ VE GIDA YARDIMINDA BULUNDU
Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Nisan ayında 189 aileye nakdi yardımında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın