26 Ekim 2025 Pazar

KOVALAR, İL BAŞKANI OLDU

Deva Partisi Bingöl Kurucu İl Başkanı Gençli hemşerimiz Mikail Kovalar oldu. İl Başkanının belirlenmesinin ardından gözler il teşkilatlanmasında hangi isimlerin yer alacağına çevrildi.

10 TEMMUZ 2020 CUMA 17:06
1
3351
0
AA aa
KOVALAR, İL BAŞKANI OLDU

Gençli hemşerimiz Mikail Kovalar, Dışişleri Bakanı ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'ın kurduğu Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) Kurucu İl Başkanı oldu.

Uzun zamandır kamuoyunda sıkça konuşulan Deva Partisinin il başkanlığı için 6 isim yarışırken, Ankara'da Deva Partisi genel merkezinde yapılan birebir görüşmeler sonucunda Mikail Kovalar'a Ali Babacan tarafından kurucu il başkanlığı tevdi edildi.

İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edilmesinin mutluluğunu yaşadığını belirten çiçeği burnundaki İl Başkanı Mikail Kovalar, “Ağır ve zor bir görevi sırtladığımızın farkındayım. Deva Partisi Kurucu İl Başkanlığı için süreci tamamladık. Şu an Ankara'dayım, Bingöl'e döndüğümüz zaman parti teşkilatlanması için çalışmalarımıza başlayacağız. Bizlere bu görevi layık gören sayın büyüğümüz ve parti liderimiz Ali Babacan olmak üzere herkese şükranlarımızı sunuyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.10.2025
16:46
BİNGÖL`E 31 HEKİM ATANDI
BİNGÖL'E 31 HEKİM ATANDI
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
25.10.2025
16:36
GAZZE İÇİN HAYIR ÇARŞISI KERMESİ DÜZENLENDİ
GAZZE İÇİN HAYIR ÇARŞISI KERMESİ DÜZENLENDİ
Genç İlçe Müftülüğünün Organizesinde Gazze Yararına Hayır Çarşısı Gerçekleştirildi!
24.10.2025
17:59
6 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
6 YIL KESİNLEŞMİŞ CEZASI BULUNAN ŞAHIS YAKALANDI
Genç ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan operasyon sonucunda, hakkında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.
24.10.2025
17:53
BİNGÖL`DE İUP KAPSAMINDAN BİN KİŞİ ALINACAK
BİNGÖL'DE İUP KAPSAMINDAN BİN KİŞİ ALINACAK
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
22.10.2025
17:51
MEB YENİ SİSTEMİ DUYURDU
MEB YENİ SİSTEMİ DUYURDU
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
22.10.2025
17:43
FETO OPERASYONU 3 KİŞİ TUTUKLANDI
FETO OPERASYONU 3 KİŞİ TUTUKLANDI
Bingöl'de 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 3 zanlı yakalandı. Zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın